Opinie (147) 8 zablokowanych

  • Jak mozna jesc cos tak beznadziejniw slodkiego

    • 7 14

  • ja jakiś głupi jestem, albo dawno konia nie widziałem.

    na którym zdjęciu jest rogal w kształcie podkowy?

    • 11 0

  • Ktoś zmusza?

    • 6 2

  • "ciasto pófrancuskie na bazie margaryny" - to skład podany przez nieuczciwych piekarzy z Poznania. Prawdziwi cukiernicy protestowali przeciwko temu zapisowi w unijnym certyfikacie. Ale cóż. Kasa górą. Masło jest sporo droższe.

    • 25 0

  • Ja widziałam wczoraj po 5 zł.

    • 8 0

  • Byla kłótnia na ten temat w Poznaniu. Cwani piekarze wprowadzili zapis o margarynie. Żałosne i tyle.

    • 12 0

  • Opinia wyróżniona

    Nie zgodzę sie że oryginalne Poznanskie lepsze.

    Oryginalne Świętomarcińskie rogale z certyfikatem sa o wiele gorsze, i to z prostego powodu, bo muszą byc z margaryną a nie z masłem..
    W Gdańsku każda cukiernia robi po swojemu i kazdy smakuje inaczej i mozna kupic naprawdę smaczne rogale Marcińskie

    • 25 4

  • Krypciocha. Nieładnie

    • 29 3

  • Nie chesz- nie świętuj a ja sobie że smakiem rogala wtrząchnę.

    • 6 1

  • " ciasto wyrabianie na bazie margaryny" dziękuję

    postoje. Kilogram margaryny można kupić za 3 PLN. Kostka masła 200 gram z dwa razy drożej. Będę unikać celowo rogali z nazwą poznańskie itp. takie praktyki kiepsko mi się kojarzą. Faszerować się olejem palmowym i za to przepłacać paręnaście PLN. Nie jest to najlepszy pomysł.

    • 17 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.