2021-11-06 14:46
2021-11-06 14:50
ja jakiś głupi jestem, albo dawno konia nie widziałem.
na którym zdjęciu jest rogal w kształcie podkowy?
2021-11-06 15:16
2021-11-06 15:18
"ciasto pófrancuskie na bazie margaryny" - to skład podany przez nieuczciwych piekarzy z Poznania. Prawdziwi cukiernicy protestowali przeciwko temu zapisowi w unijnym certyfikacie. Ale cóż. Kasa górą. Masło jest sporo droższe.
2021-11-06 15:19
Ja widziałam wczoraj po 5 zł.
2021-11-06 15:21
Byla kłótnia na ten temat w Poznaniu. Cwani piekarze wprowadzili zapis o margarynie. Żałosne i tyle.
2021-11-06 15:28
Opinia wyróżniona
Oryginalne Świętomarcińskie rogale z certyfikatem sa o wiele gorsze, i to z prostego powodu, bo muszą byc z margaryną a nie z masłem..
W Gdańsku każda cukiernia robi po swojemu i kazdy smakuje inaczej i mozna kupic naprawdę smaczne rogale Marcińskie
2021-11-06 15:47
2021-11-06 15:50
Nie chesz- nie świętuj a ja sobie że smakiem rogala wtrząchnę.
2021-11-06 16:12
postoje. Kilogram margaryny można kupić za 3 PLN. Kostka masła 200 gram z dwa razy drożej. Będę unikać celowo rogali z nazwą poznańskie itp. takie praktyki kiepsko mi się kojarzą. Faszerować się olejem palmowym i za to przepłacać paręnaście PLN. Nie jest to najlepszy pomysł.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.