2021-10-17 08:53
10zl?
2021-10-17 09:01
Jak posmarować masłem chleb na pierwszym zdjęciu ? Ma dużo dziur.
2021-10-17 09:08
Proste, nakładasz masło do dziur.
2021-10-18 19:45
Odrywasz kęs chleba, nakładasz nań masło, bierzesz do ust. Po chwili to samo z kolejnym kęsem. Itd. Serio myślisz, że chleb zjada się tylko w postaci kromek i kanapek?
2021-10-17 09:23
Piekarnie to teraz z nazwy są tylko. Kolega, który zajmuje się produkcją chleba ostrzegał mnie, żebym go nie jadł- nie ma nic wspólnego ze słowami: naturalny, na zakwasie, bogaty a błonnik....
2021-10-17 09:52
A gdzie w tym zestawieniu mała rzemieślnicza piekarnia francuska Bienvenu z Garnizonu? Cudowne, przepyszne, naturalne pieczywo na zakwasie pszennym bez jakichkolwiek ulepszaczy.
2021-10-17 13:30
Myślę że cena zaporowa , co z tego że przepyszny jak drogo !!!
2021-10-17 11:31
Fakt na ul.kartuskiej w Gdyni wiecznie kolejki za pieczywem tylko taki leciutki dodatek ten wystrój i te pomieszczenia zatrzymały się w latach 80 tych.
2021-10-17 19:12
I w tym chyba jest moc ;) nie fancy szmansi wystrój ma to swój urok
2021-10-17 12:08
Niech pomyśli nad inną recepturą bo ten w sklepkach jest go pełno beznadziejny. Ogólnie jesteśmy zawaleni w marketach wyrobami piekarskimi gniotami .Najlepsze są te ogłoszenia w sklepach zapraszamy na świeże pieczywo brakuje informacji z mrożonego ciasta potem podgrzewanego .
2021-10-17 12:15
Opinia wyróżniona
Najzdrowsze chleby są na zakwasie, z pieca opalanego drewnem z maki żytniej i orkiszowej.
2021-10-17 21:01
a najbardziej paskudne na kociewiu....
2021-10-18 11:53
ciekawy wynalazek :) gdzie mozna kupić?
2021-10-19 05:57
Durnyś. Chciałeś zabłysnąć ale wyszedłeś na i**otę
2021-10-19 17:25
Czad ze spalania i inne trucizny wchodzą w chlebek, jeszcze niech piekarz jara fajki
2021-10-26 12:28
zdrowe to juz nic nie jest
nie zachwalajmy czegos co jest tylko w nazwie
2021-10-17 14:28
Przecież sami robiliście artykuł o tym, ze używa również zabytkowego pieca i nie dodaje dodatków.
2021-10-17 14:41
Opinia wyróżniona
były co najwyżej dwa trzy rodzaje chleba i bułki. Reszta to współczesna komercja.Ale takie widać są potrzeby rynku.
2021-10-17 19:16
Tęsknota za PRL, co?
2021-10-17 19:54
tylko o to, że nie da się robić perfekcyjnie 30 gatunków pieczywa, oczywiście codziennie pełny asortyment musi być dostępny dla jasniepaństwa.
2021-10-17 22:18
sam sobie wypiekam 2-3 rodzaje, grunt to zboże od małorolnego rolnika który nie przesadza z nawozami i chemią, własny przemiał i dojrzewanie mąki oraz proces wyrastania i wypieku bez przyśpieszania procedury; żytni
sam sobie wypiekam 2-3 rodzaje, grunt to zboże od małorolnego rolnika który nie przesadza z nawozami i chemią, własny przemiał i dojrzewanie mąki oraz proces wyrastania i wypieku bez przyśpieszania procedury; żytni razowy zajmuje 24 h od nastawienia do upieczenia, wcale nie musi być specjalny piec, dobra maszyna do pieczenia też daje radę; taki chleb spokojnie nadaje się do jedzenia przez dwa-trzy dni
2021-10-19 00:03
I tak mało kto kupuje kilka bochenkow, a nawet jesli to i tak się nie połapie jaka jest różnica pomiędzy jednym pszenno-żytnim a innym pszenno-zytnim
2021-10-19 10:15
wolę mniejszy wybór pieczywa, ale dobrego i "dopieszczonego", niż zalew piekarniczego badziewia.
to tak jak z knajpą, jak masz w menu 100 pozycji, to nie ma bata, żeby to była dobra restauracja.
2021-10-18 07:08
Wcisnęli nam to g..., zamiast zwykłego tradycyjnego pieczywa dodając mnóstwa chemii i spulchniaczy i zachwalali ....,a ludzie, którzy mało widzieli a jeszcze mniej wiedzieli o składzie proponowanych specjałów i ich szkodliwości .. kupowali i kupują nadal chwaląc jeszcze, że wspaniały.
2021-10-26 12:29
chleb to sobie w domu upiecz a reszta to porazka, a najbardziej ten wypiekany na miejscu
lapami nakladaja bez rekawiczek
2021-10-17 15:03
Mieszkam akurat na Kamrowskiego i jadłem nie które rzeczy z manofaktury jak dlamnie sam syf i najgorsza cukiernio piekarnia które się znajduje w okolicy !
2021-10-17 19:14
Dokładnie. Od momentu powiększenia powierzchni, zmiany Pan sprzedających, jest tragicznie . Mam pod nosem i omijam szerokim łukiem
2021-10-17 20:34
Zgadzam się. W okolicy lepiej wypada już piekarnia Gotowały (tak ze 6/10 ale czasami spalą) albo niektóre chleby z Miśka. Niedawno odkryłem piekarnię Eres też niedaleko - mocne 9/10 ale za to ceny wysokie. Manufaktura ma gorsze pieczywo niż pobliskie supermarkety, zwłaszcza odgrzewane bułki.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.