Opinie (169) ponad 10 zablokowanych

  • rybki rybki

    no ,ze dwie lub trzy knajpki nie pominiemy !!! :)
    moze te steki nad Baltykiem nie bardzo mnie pociagaja.........

    • 2 1

  • polskie restauracje

    TRZEBA UWAZAC ZEBY NIE DOSTAC SALMONELLI BO BROD I SMROD !!!
    A POTRAWY CHYBA JAKIEJS Z PRZETERMINOWANYCH PRODUKTOW BO TANIEJ !!!

    • 16 2

  • droga redakcjo Trojmiasto.pl (1)

    Wasz opis dotyczący Atlantis: "Po przekroczeniu progu czujemy się, jakbyśmy właśnie odwiedzili ruiny Atlantydy. Ściany i posadzka stylizowane są na marmurowe, sufit podtrzymują ciężkie kolumny, ze ścian spozierają na nas

    Wasz opis dotyczący Atlantis: "Po przekroczeniu progu czujemy się, jakbyśmy właśnie odwiedzili ruiny Atlantydy. Ściany i posadzka stylizowane są na marmurowe, sufit podtrzymują ciężkie kolumny, ze ścian spozierają na nas odlewy mitycznych postaci i podwodnych stworów, a nad barem swe macki rozpościera ośmiornica."
    dokładnie przybliża wnętrze niegdyś popularnego Wieloryba - czy to znaczy, że właściciele nic oprócz nazwy nie zmienili ???

    • 9 0

    • To są przyszli wyborcy PO!!

      Odwal się Od Chyżego Ruja!!
      Przywiózł sobie taboret z Nigerii teraz będzie wyższy...jakieś metr z kawałkiem

      • 5 2

  • restauracja z amerykanskim zarciem

    zaprasza na czyste GMO i modyfikowaną kukurydze hahahahha... dobre

    • 9 2

  • ZakreslW raju TUJA CHUSKA te restauracje beda działać prawidlowa odpowiedz:

    W raju TUJA CHUSKA te restauracje beda działać:

    a/3 miesiące
    b/ 6 miesiecy
    c/ nie przeżyją sezonu
    d/zaraz się zamkną

    • 14 3

  • Uważajcie U Pana Adama Ge....... ,kucharz dowiaduje się po miesiacu pracy że dostaje 8 zł na godzine a nie tak jaj ustalił 12 zł (2)

    • 10 1

    • kelnerki za to w ogole nie dostają nic!

      • 3 0

    • W porzoo ten "adaś" a gdzie PIP???

      Może ustawiony w mieście???hihihihihihi

      • 1 0

  • Gdzie w Gdańsku napije się (1)

    daiquiri??

    • 0 0

    • W XL Burgerze....chyba.

      • 0 0

  • (1)

    Panu Gesslerowi to proponowałabym na początku zapłacenie kelnerkom za pracę w jego restauracjach ; )

    • 12 0

    • geslerowa uczy jak prowadzić knajpy

      Po pierwsze nie płacić nikomu za nic, po drugie kroić konsumenta za byle co, reszte Sami sobie odpowiedzcie, taki to sposób na biznes........

      • 5 0

  • dzisiaj o jedzeniu, jutro o odchudzaniu bo za duzo kilogramów

    NŻT --- nie żryj tyle. Zdrowe dla zdrowia, wyglądu, seksu, ... i kieszeni. Babcia mówiła w przenośni: "Z głodu jeszcze nikt nie umarł"

    • 6 0

  • Adam G. to już po wyroku jest....dostał zawiasy...

    i jak tu jeść u takiego...chyba na Kurkowej otworzy knajpę?
    tak franczyza w Sopocie? przy monciaku?
    oceńcie sami...

    • 10 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.