Opinie (103) ponad 10 zablokowanych

  • Jak można zmasakrować delikatne mule mieszaniną gorgonzoli i parmezanu? (3)

    oj panie szefie kuchni...

    • 12 3

    • (1)

      Ten sam szef kuchni potrafi zaserwować sałatkę z krewetkami przykrytą dosłownie kołdrą parmezanu. Coś za dużo tego umami z sera do owoców morza.

      • 6 4

      • Jak słyszę "umami", mówię - NIE

        Glutaminian sodu, a nie umami.

        • 2 0

    • Sprobuj

      a dowiesz sie o co chodzi.

      • 1 3

  • Nie lubie

    ale kilka razy probowalem sie przekonac do nich..najlepsze jadlem w hiszpanii.. Niemniej sezon na mule zaczyna za trzy tygodnie.

    • 0 1

  • Tylko u nas wszystko mrozone.

    • 2 1

  • (1)

    Bardzo dobre mule były kiedyś w karcie w Patio Espanol ze świeżymi borowikami bardzo ciekawe połączenie smaków..

    • 0 1

    • Było minęło

      • 0 0

  • Pytanie

    Po co jeść mule?

    • 2 2

  • Ostatnio jadłem moze nie mule.ale krewetli w sosie mango...rewelacja,a było to w Sopocie na deptaku...w Śliwce w Kompot..polecam...duzo tam smacznosci!!!!!

    • 0 3

  • jesli mule....to tylko w hotel rezydent sopot.....poleecam serdecznie:))) mule najlepsze na swiecie!!!

    jesli mule....to tylko w hotel rezydent sopot.....poleecam serdecznie:))) mule najlepsze na swiecie!!! pozdrawiam

    • 0 0

  • Najlepsze mule

    Najlepsze mule jakie jadłam to w tajskiej restauracji w Gdyni na placu Kaszubskim
    Mule gotowane w mleku kokosowym z czosnkiem,kafirem,trawą cytrynową i kolendrą,podawane z ryżem jasminowym

    • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.