2020-04-20 08:15
że najbardziej szanowane zawody to restauratorzy i taksówkarze. Wszyscy jesteśmy im niezwykle wdzięczni za ich ciężką pracę. Bardzo ich szanujemy za ich wkład w poprawę jakości naszego życia. Doceniamy ich altruistyczne podejście do współobywateli.
2020-04-20 08:32
Ten sezon letni wszystko zweryfikuje. Może w końcu gastronomia doceni tubylców i to do nich się dostosuje cenowo bo trochę już się w główkach poprzewracało z cenami.
2020-04-20 11:37
oraz na 1 litr wody ...(nie wiem jakiej) za 15 pln.
2020-04-20 11:40
2020-04-20 12:47
I zupę 200 ml z proszku z dodatkiem pietruszki i koperku za 25 zeta
2020-04-20 14:56
pubu do końca tego roku.Więc jakie vouchery proponujecie skoro sami nie wiecie co będzie z waszymi lokalami?Może zróbcie odwrotnie.Zaproście na kolacje ,a zapłaci się wam za kilka miesięcy .Wszyscy jesteśmy w podobnej sytuacji ,a wam żebrania się zachciało
2020-04-20 19:49
2020-04-20 21:09
A voucher 100 za rachunrk 120.. 16% rabatu... Chyba nie jest tak źle... Poczekam z miesiąc aż oprxytomnieją, że potrzebują pomocy i wtedy pomogę.
2020-04-20 21:57
Niestety mało przychylnych opinii na temat niby restauratorów z Trójmiasta. Ciekawe czy im się robi głupio może przykro a może wesoło z powodu napchania kieszeni przed pandemią. Czy trochę przrmysla ta sytuację i
Niestety mało przychylnych opinii na temat niby restauratorów z Trójmiasta. Ciekawe czy im się robi głupio może przykro a może wesoło z powodu napchania kieszeni przed pandemią. Czy trochę przrmysla ta sytuację i stwierdza że nie tędy droga aby żerować na swoich sprzedając pierogi za 25-30 PLN talerz zupy za 20 soczek 0,2 L za 7-8pln ciasto 100g 15 PLN rozumiem alkohol ktoś chce wypić niech płaci ale gro ludzi marzy i ma ochote zjeść z rodziną obiad raz na jakiś czas w barze restauracji i w cenach odzwierciedlających polskie realia bytowe a nie skandynawskie bo trzeba wykorzystać sytuację mam nadzieję że jeszcze dużo czasu upłynie zanim obcokrajowcy tłumnie się pokażą nad Motławą i wtedy zrozumiecie że warto walczyć o klienta który jest na miejscu i który uważa się naciągnięty kupując sok dla dziecka za 8 PLN i kupiłby drugi bo dziecko ma ochotę na jeszcze.
Tak wiem argumenty... Bo koszty bo czynsze itp. tylko to cześć prawdy przeciętna pizzeria potrafi w sezonie sprzedać 500 placków jaki koszt przygotowania pizzy 6-10pln ?a średnia w sprzedaży 24 PLN marza na kawie ponad 50% ile zapłacisz pracownikom? Pizzaiolo 20-30 /h? Kelnerkom 10 a resztę niech mają z napiwków? A wam musi zostać te 3000-5000 dniówki bo inaczej lament że się nie opłaca? z czynszami nie płaczcie większość jest w stanie wyciągnąć na nie w jeden weekend.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.