Trojmiasto.pl

Pożar Gedanii Gdańsk 11.04.2020

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Pożar Gedanii
1 243
brak awatara
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    (2)

    Teraz widać dlaczego opozycja tak broni Gdańska. Dla zysków i władzy nie ma litości. Wielu z was daje się nabrać na to jak "wolny" jest Gdańsk. Nic się tu nie dzieje bez przyczyny.

    • 12 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Nie opozycja tylko inteligentni ludzie tu mieszkają (1)

      I dla nas liczy się wolność, równość oraz demokracja.. wszystko co w naszej historii było ważne rozpoczęło się od Gdańska... Po prostu gen wolności i solidarności.

      • 0 4

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Taki gen jak ten u wnuka Bolka czy ten u Rudego? A może gen Budynia? Porządni gdańszczanie wstydzą się za tę POstKOmunistyczną bandę kłamiącą i rżnącą ludzi na kasę aż wióry lecą. Równość i demokracja. Widać właśnie.

        Trójmiasto to wasz ostatni bastion, który właśnie pada.

        • 4 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Co na to Krówka? (4)

    • 19 3

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      (3)

      Zabłysnąłeś , 7 dało ci plusik . Jest was razem 8 .

      • 0 6

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Gupi czy udajesz ? (1)

        • 1 1

        • Opinia do artykułu

          Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

          To przecież po**b od krówki

          Widać i czuć od razu.

          • 0 1

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        a ona zalana jak zwykle..

        • 3 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    porąbusowa tubo polityczna

    • 1 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    teren przy dawnej zajezdni Grunwaldzka/Pomorska (1)

    ten teren też czeka na "swój czas"

    • 21 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Czeka !

      za kilka chwil tez tam powstanie pozar ,taka jest teraz moda

      • 0 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Rzeczywiście podejrzana sprawa (4)

    Czy ten obiekt nie był przedmiotem jakiegoś sporu? Przetargu? Wydaje mi się że nawet Trójmiasto. Pl w tej kwestii pisało, dobrze by było to podlinkować, ktoś coś

    • 85 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Nie mieszaj trojmiasto.pl

      Bo to jedna klika !

      • 1 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Pod artykułem masz odnośnik "Teren Gedanii - kontrowersje" (1)

      Gedania sprzedała teren za bezcen ale bez osiedla. Deweloper się nie posłuchał i zrobił jednak osiedle

      • 18 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        od kiedy boisko to osiedle?

        Ja czytam wszystko bo mieszkam w okolicy i tak jak nie pałam miłością do dwewloperów to tych bzdur co tu wypisujecie nie da się czytać. nawet na trojmiasto pisali ze będzie boisko i obiekt sportowy

        • 0 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Trzeba poczytać.

      To klasyczny przykład sprywatyzowania mienia publicznego za grosze. Potem się taki teren sprzedaje za miliony, tylko, że trafiają one do prywatnej kieszeni. Klasyka.

      • 27 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Kiedy wypuszcza nas z naszych domow?

    • 3 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Willa przy Sobótki, przy Orzeszkowej, dziura przy plaży w Brzeźnie, zajezdnia.

    Dlaczego to przez lata stoi bezczynnie. Albo jest taki właściciel albo inny i coś tam robi. Inaczej to budzi pytania, spekulacje. Ludzie na to patrzą i co sobie myślą o władzy o właścicielach?

    • 2 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    polskość to nienormalność dlatego musi być spalona

    • 6 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    pożary są wzniecane a włdza samorządowa paliglupa i udaje że nic nie ma

    • 10 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Wszyscy wiedzą po co są takie pożary..

    .. i naprawdę nic się nie da z tym zrobić..

    • 10 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Spalone budynki na terenie Gedanii
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Płonie dach budynku w Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA