Trojmiasto.pl

Płonie dach budynku w Gedanii

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Płonie cały dach
1 872
brak awatara
K
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    No jak zgrabnie (7)

    pozbyli się mieszkańców

    • 97 4

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      mieszkaniec

      jeszcze żyjemy i mieszkamy

      • 1 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      mieszkaniec (2)

      jeszcze jesteśmy i żyjemy

      • 4 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Przykre, jednak bez dachu długo nie pomieszkacie

        Do pierwszych deszczy. I pomyśl, czy ten pierwszy pożar nie był ostrzeżeniem dla Was, mieszkańców ? Chyba, że jesteście uparci i postawicie się podpalaczom, jeśli tak, to życzę powodzenia

        • 0 2

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        A na jakiej zasadzie Wy tam mieszkacie? Jestescie wlascicielami? Macie jakies uzytkowania wieczyste?

        I co Wam oficjalnie zaproponowano w zamian za te prawa? O ile to nie tajemnica, oczywiscie.

        • 1 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      czytać potrafisz ze zrozumieniem (i tych 74 osiołków co dali ci łapkę w górę)? (2)

      "Nikt nie został poszkodowany, ale z powodu pożaru trzeba było na kilkadziesiąt minut ewakuować 30 osób zamieszkałych w budynku. Wróciły nocą do swoich domów"

      • 0 5

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Tylko, że w tej zamieszkałej części strażacy rozebrali część dachu, doczytaj uważnie (1)

        Pierwszy deszcz i będzie problem. Poza tym myślisz, że na jednym pożarze się skończy ? Naiwny jesteś, chyba krótko mieszkasz w Gdańsku

        • 8 1

        • Opinia do artykułu

          Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

          i znowu kolejny

          który wie nawet lepiej od tych co tam mieszkają

          • 0 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Znowu to samo w Gdańsku :) (4)

    Budynek płonie a deweloperzy zacierają ręce... jak nie dawno na owsianej, wcześniej klub sportowy w brzeznie i jeszcze pare innych sztuczek...

    • 146 2

    • Opinia została zablokowana przez moderatora

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      No przecież to są przypadkowe pożary... (1)

      • 12 1

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Wooogle nie zwiazane ze soba, wooogoole, nic a nic...

        • 11 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      No i zajezdnia w Oliwie

      A także POlmozbyt.

      • 15 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Do Studzianki

    też jest z dobrze wypalonej cegły .... i już można burzyć i budować, Proszę zobaczyć jak rozkopali teren piramidy i lodowni!!!!!!!!! Stanowiska nietoperzy i żab nie mają znaczenia. Spalone i do roboty...

    • 66 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Dziwnym trafem zawsze w święta płonie jakiś obiekt na terenie gdzie developer ma budować.

    • 129 4

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    (1)

    Deweloper i wszystko jasne

    • 94 4

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      To z jednej strony smutne, a z drugiej przerażające, jak łatwo wydawać dzisiaj opinie. Ile to pożarów pustostanów każdego roku mamy, w tylu miejscach i cisza. A tu taka okazja, żeby w punkt ocenić wszystko jasne. A wlaśnie nie jasne. I może niech policja się wezmie do roboty i się wypowie.

      • 0 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Cudów nie ma. Strażacy Wielki Szacun.

    Lanego poniedziałku!

    • 45 3

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Rzeczywiście podejrzana sprawa (4)

    Czy ten obiekt nie był przedmiotem jakiegoś sporu? Przetargu? Wydaje mi się że nawet Trójmiasto. Pl w tej kwestii pisało, dobrze by było to podlinkować, ktoś coś

    • 85 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Pod artykułem masz odnośnik "Teren Gedanii - kontrowersje" (1)

      Gedania sprzedała teren za bezcen ale bez osiedla. Deweloper się nie posłuchał i zrobił jednak osiedle

      • 18 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        od kiedy boisko to osiedle?

        Ja czytam wszystko bo mieszkam w okolicy i tak jak nie pałam miłością do dwewloperów to tych bzdur co tu wypisujecie nie da się czytać. nawet na trojmiasto pisali ze będzie boisko i obiekt sportowy

        • 0 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Trzeba poczytać.

      To klasyczny przykład sprywatyzowania mienia publicznego za grosze. Potem się taki teren sprzedaje za miliony, tylko, że trafiają one do prywatnej kieszeni. Klasyka.

      • 27 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Nie mieszaj trojmiasto.pl

      Bo to jedna klika !

      • 1 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Kto zapłaci? (5)

    Deweloper powonien odbudować to w trybie natychmiastowym do stanu sprzed spalenia i to bez względu na przyszlosc tego budynku. To on zawinił ze nikt tego nie pilnował.

    • 123 4

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Święta prawda (4)

      • 10 2

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        (3)

        nie przesadzaj niech zrobią porządek z terenem. Co to za zabytek? Ogólnie Pomorskie przeklina nieudacznika W. Konserwatora zabytków. Kto rozmawiał z nim wie że to bardzo bucowaty osobniki (nie jest to obraza proszę sprawdzić w słowniku)

        • 2 11

        • Opinia do artykułu

          Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

          To co?

          Co z tego ze konserwator pupa, nie o to mi chodziło. Do właściciela terenu nalezy zadbanie o bezpieczeństwo. 30 metrów dalej mieszkają ludzie, więźba dachowa łączy budynek od poczatku do konca, ogień przeszedł przez ogniomur i naruszył dalsza konstrukcje. Znowu nie będzie winnego a cały budynek podupadnie jeszcze bardziej. Jak dla mnie winny jest w 100% deweloper za to ze nie pilnuje tego wcale, a to czy to jest zabytek to inna sprawa.

          • 9 1

        • Opinia do artykułu

          Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

          Kawał historii (1)

          polskiego Gdańska. Jak Dwór Artusa, Złota i Zielona Brama, Fontanna Neptuna, Kaplica królewska... Tyle tylko, że z czasów, gdy polskość w Gdańsku miała gorzką cenę. Jeden z ważniejszych zabytków XX w. w Gdańsku. Ale co ty słoiczku możesz o tym wiedzieć.

          • 8 1

          • Opinia do artykułu

            Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

            Trochę z tą historią przesadziłeś ! Porównanie obiektów nie na miejscu !

            • 0 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Samo z siebie (1)

    Magicznym cudem opuszczony budynek, który nie tak dawno temu został wpisany do rejestru zabytków zapalił się sam w środku nocy, cóż za nieszczęśliwy zbieg okoliczności, głupio by było jakby teraz jakiś deweloper uzyskał zgodę na wyburzenie i postawił nowe bloki

    • 103 3

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Jak większość takich obiektów w mieście wolności i solidarności.

      • 15 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Deweloper

    • 49 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA