Trojmiasto.pl

Spalone budynki na terenie Gedanii

12 kwietnia 2020 (712 opinii)
W nocy spłonęła część budynków na terenie dawnego klubu sportowego Gedania przy ul. Kościuszki we Wrzeszczu.
10 251
Trojmiasto.TV
Trojmiasto.tv

POŻARY

Opinie (712) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    No jak zgrabnie (7)

    pozbyli się mieszkańców

    • 97 4

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      mieszkaniec

      jeszcze żyjemy i mieszkamy

      • 1 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      mieszkaniec (2)

      jeszcze jesteśmy i żyjemy

      • 4 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Przykre, jednak bez dachu długo nie pomieszkacie

        Do pierwszych deszczy. I pomyśl, czy ten pierwszy pożar nie był ostrzeżeniem dla Was, mieszkańców ? Chyba, że jesteście uparci i postawicie się podpalaczom, jeśli tak, to życzę powodzenia

        • 0 2

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        A na jakiej zasadzie Wy tam mieszkacie? Jestescie wlascicielami? Macie jakies uzytkowania wieczyste?

        I co Wam oficjalnie zaproponowano w zamian za te prawa? O ile to nie tajemnica, oczywiscie.

        • 1 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      czytać potrafisz ze zrozumieniem (i tych 74 osiołków co dali ci łapkę w górę)? (2)

      "Nikt nie został poszkodowany, ale z powodu pożaru trzeba było na kilkadziesiąt minut ewakuować 30 osób zamieszkałych w budynku. Wróciły nocą do swoich domów"

      • 0 5

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Tylko, że w tej zamieszkałej części strażacy rozebrali część dachu, doczytaj uważnie (1)

        Pierwszy deszcz i będzie problem. Poza tym myślisz, że na jednym pożarze się skończy ? Naiwny jesteś, chyba krótko mieszkasz w Gdańsku

        • 8 1

        • Opinia do artykułu

          Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

          i znowu kolejny

          który wie nawet lepiej od tych co tam mieszkają

          • 0 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Znowu to samo w Gdańsku :) (4)

    Budynek płonie a deweloperzy zacierają ręce... jak nie dawno na owsianej, wcześniej klub sportowy w brzeznie i jeszcze pare innych sztuczek...

    • 146 2

    • Opinia została zablokowana przez moderatora

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      No przecież to są przypadkowe pożary... (1)

      • 12 1

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Wooogle nie zwiazane ze soba, wooogoole, nic a nic...

        • 11 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      No i zajezdnia w Oliwie

      A także POlmozbyt.

      • 15 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Do Studzianki

    też jest z dobrze wypalonej cegły .... i już można burzyć i budować, Proszę zobaczyć jak rozkopali teren piramidy i lodowni!!!!!!!!! Stanowiska nietoperzy i żab nie mają znaczenia. Spalone i do roboty...

    • 66 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Dziwnym trafem zawsze w święta płonie jakiś obiekt na terenie gdzie developer ma budować.

    • 129 4

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    (1)

    Deweloper i wszystko jasne

    • 94 4

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      To z jednej strony smutne, a z drugiej przerażające, jak łatwo wydawać dzisiaj opinie. Ile to pożarów pustostanów każdego roku mamy, w tylu miejscach i cisza. A tu taka okazja, żeby w punkt ocenić wszystko jasne. A wlaśnie nie jasne. I może niech policja się wezmie do roboty i się wypowie.

      • 0 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Cudów nie ma. Strażacy Wielki Szacun.

    Lanego poniedziałku!

    • 45 3

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Rzeczywiście podejrzana sprawa (4)

    Czy ten obiekt nie był przedmiotem jakiegoś sporu? Przetargu? Wydaje mi się że nawet Trójmiasto. Pl w tej kwestii pisało, dobrze by było to podlinkować, ktoś coś

    • 85 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Pod artykułem masz odnośnik "Teren Gedanii - kontrowersje" (1)

      Gedania sprzedała teren za bezcen ale bez osiedla. Deweloper się nie posłuchał i zrobił jednak osiedle

      • 18 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        od kiedy boisko to osiedle?

        Ja czytam wszystko bo mieszkam w okolicy i tak jak nie pałam miłością do dwewloperów to tych bzdur co tu wypisujecie nie da się czytać. nawet na trojmiasto pisali ze będzie boisko i obiekt sportowy

        • 0 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Trzeba poczytać.

      To klasyczny przykład sprywatyzowania mienia publicznego za grosze. Potem się taki teren sprzedaje za miliony, tylko, że trafiają one do prywatnej kieszeni. Klasyka.

      • 27 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Nie mieszaj trojmiasto.pl

      Bo to jedna klika !

      • 1 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Kto zapłaci? (5)

    Deweloper powonien odbudować to w trybie natychmiastowym do stanu sprzed spalenia i to bez względu na przyszlosc tego budynku. To on zawinił ze nikt tego nie pilnował.

    • 123 4

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Święta prawda (4)

      • 10 2

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        (3)

        nie przesadzaj niech zrobią porządek z terenem. Co to za zabytek? Ogólnie Pomorskie przeklina nieudacznika W. Konserwatora zabytków. Kto rozmawiał z nim wie że to bardzo bucowaty osobniki (nie jest to obraza proszę sprawdzić w słowniku)

        • 2 11

        • Opinia do artykułu

          Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

          To co?

          Co z tego ze konserwator pupa, nie o to mi chodziło. Do właściciela terenu nalezy zadbanie o bezpieczeństwo. 30 metrów dalej mieszkają ludzie, więźba dachowa łączy budynek od poczatku do konca, ogień przeszedł przez ogniomur i naruszył dalsza konstrukcje. Znowu nie będzie winnego a cały budynek podupadnie jeszcze bardziej. Jak dla mnie winny jest w 100% deweloper za to ze nie pilnuje tego wcale, a to czy to jest zabytek to inna sprawa.

          • 9 1

        • Opinia do artykułu

          Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

          Kawał historii (1)

          polskiego Gdańska. Jak Dwór Artusa, Złota i Zielona Brama, Fontanna Neptuna, Kaplica królewska... Tyle tylko, że z czasów, gdy polskość w Gdańsku miała gorzką cenę. Jeden z ważniejszych zabytków XX w. w Gdańsku. Ale co ty słoiczku możesz o tym wiedzieć.

          • 8 1

          • Opinia do artykułu

            Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

            Trochę z tą historią przesadziłeś ! Porównanie obiektów nie na miejscu !

            • 0 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Samo z siebie (1)

    Magicznym cudem opuszczony budynek, który nie tak dawno temu został wpisany do rejestru zabytków zapalił się sam w środku nocy, cóż za nieszczęśliwy zbieg okoliczności, głupio by było jakby teraz jakiś deweloper uzyskał zgodę na wyburzenie i postawił nowe bloki

    • 103 3

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Jak większość takich obiektów w mieście wolności i solidarności.

      • 15 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Deweloper

    • 49 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Płonie dach budynku w Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA