Trojmiasto.pl

Płonie dach budynku w Gedanii

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Płonie cały dach
1 872
brak awatara
K
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Gdzie jest Kacper ? (5)

    Kiedyś tak się interesował tym miejscem (oczywiście przed kamerą). Zobaczymy czy zainteresowanie osłabło

    • 47 70

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      No jak widać deweloper cały czas wykazuje gorącą troskę o teren

      • 19 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Kacper miał rację, Tyle w temacie.

      • 23 5

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      mieszkaniec

      jemu ten teren jest potrzebny do manifestowania swojej przynależności partyjnej jak i do politycznych chepeningów

      • 3 13

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      (1)

      Zainteresował się sprawą, byl rano na terenie Gedanii, a gdzie reszta?

      • 5 1

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Dogasił zgliszcza?

        • 1 4

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    A niebawem ruszy budowa...

    • 66 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Auaa

    Deweloper zaczął działać

    • 75 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Ta pani niby prezydent za to odpowiada,zenada (2)

    • 96 14

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      panna

      • 5 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Przestańcie zwalać winę na władze miasta. Robyg=PZU=Jaworski=PiS. Wszyscy w branży o tym wiedzą. Płażyński kryje koleszków. Tyle w temacie.

      • 2 4

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Czy wy także słyszycie ten tłum biegnących developerów po ciekawą działkę? (3)

    Ciekawe kiedy powstanie nowa oferta mieszkaniowa w tym miejscu. developerzy gotowi, do startu, start!.

    • 74 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      eee, za późno

      to już dawno temu Robyg kupił

      • 12 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Halo moderacja

      Tu jeszcze. Niszczyć wolność słowa. Za mordę i krótko z bydłem bo się narowiste zrobiło!

      • 9 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Ciekawe, kiedy dowiesz sie o niej z artykulu sponsorowanego albo reklamy na glownej?

      Bo deweloperzy juz nie ma ja po co biegac, jeden juz jest na miejscu i jak widac goraco czuwa!

      • 8 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Gdańsk miastem tajemniczych pożarów (1)

    Może nie tajemniczych, bo wszyscy się domyślają kto za tym stoi.

    • 100 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Reklamodawca.

      • 3 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Nie wiem co napisać

    Będzie trzeba między wierszami, jak za KOmuny. Czy ktoś za to beknie? Nie przesadzajmy.

    • 44 3

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    (3)

    To zwyczajny przypadek. Takie rzeczy czasami się zdarzają. To tylko zbieg okoliczności. I pyle.

    • 16 14

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Woda ma to do siebie ze sie zbiera i splywa do Baltyku, a pustostany sie czasem zapalaja samoczynnie. (2)

      To sa, kochani, prawa fizyki. Zreszta teraz wirus w sumie krazy...

      • 5 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        A jak nie masz kasy to zmien prace i wez kredyt.

        • 4 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        pożar

        niestety na takie sytuacje są szczególnie narażone pustostany i to bez zbędnej ironii. Wiadomo co Ci bezdomni tam robią, raczej się nie przejmują przepisami Poż i bhp.
        A może ktoś tam sobie zrobił wiosennego grila bo teren prywatny i można wyjść z chaty w czasach kwarantanny?

        • 0 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Większość domyśla się o co chodzi z tym pożarem (1)

    • 69 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Tylko prokuratura i policja sie nie domysla

      • 14 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Jaka jest przyczyna pożaru, no jaka jest ? (4)

    Nikt tu nie wie na forum, nikt się nie domyśla

    • 53 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Ogien

      • 4 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Deweloper

      • 9 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      taq

      Oczywiście samozapłon :) Jak zawsze. W wtorek za tydzień policja wystawi pismo o umorzeniu postępowania z powodu o niewykrycia sprawcy. Od środy za tydzień zaczyna się wyburzanie i roboty przygotowawcze.

      • 16 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Koronawirus

      Teraz już wszystko wiadomo od czego wirus miał uśpić naszą czujność.

      • 8 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA