Trojmiasto.pl

Pożar Gedanii Gdańsk 11.04.2020

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Pożar Gedanii
1 242
brak awatara
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Gdzie jest Kacper ? (5)

    Kiedyś tak się interesował tym miejscem (oczywiście przed kamerą). Zobaczymy czy zainteresowanie osłabło

    • 47 70

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      No jak widać deweloper cały czas wykazuje gorącą troskę o teren

      • 19 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Kacper miał rację, Tyle w temacie.

      • 23 5

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      mieszkaniec

      jemu ten teren jest potrzebny do manifestowania swojej przynależności partyjnej jak i do politycznych chepeningów

      • 3 13

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      (1)

      Zainteresował się sprawą, byl rano na terenie Gedanii, a gdzie reszta?

      • 5 1

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Dogasił zgliszcza?

        • 1 4

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    A niebawem ruszy budowa...

    • 66 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Auaa

    Deweloper zaczął działać

    • 75 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Ta pani niby prezydent za to odpowiada,zenada (2)

    • 96 14

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      panna

      • 5 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Przestańcie zwalać winę na władze miasta. Robyg=PZU=Jaworski=PiS. Wszyscy w branży o tym wiedzą. Płażyński kryje koleszków. Tyle w temacie.

      • 2 4

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Czy wy także słyszycie ten tłum biegnących developerów po ciekawą działkę? (3)

    Ciekawe kiedy powstanie nowa oferta mieszkaniowa w tym miejscu. developerzy gotowi, do startu, start!.

    • 74 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      eee, za późno

      to już dawno temu Robyg kupił

      • 12 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Halo moderacja

      Tu jeszcze. Niszczyć wolność słowa. Za mordę i krótko z bydłem bo się narowiste zrobiło!

      • 9 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Ciekawe, kiedy dowiesz sie o niej z artykulu sponsorowanego albo reklamy na glownej?

      Bo deweloperzy juz nie ma ja po co biegac, jeden juz jest na miejscu i jak widac goraco czuwa!

      • 8 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Gdańsk miastem tajemniczych pożarów (1)

    Może nie tajemniczych, bo wszyscy się domyślają kto za tym stoi.

    • 100 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Reklamodawca.

      • 3 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Nie wiem co napisać

    Będzie trzeba między wierszami, jak za KOmuny. Czy ktoś za to beknie? Nie przesadzajmy.

    • 44 3

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    (3)

    To zwyczajny przypadek. Takie rzeczy czasami się zdarzają. To tylko zbieg okoliczności. I pyle.

    • 16 14

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Woda ma to do siebie ze sie zbiera i splywa do Baltyku, a pustostany sie czasem zapalaja samoczynnie. (2)

      To sa, kochani, prawa fizyki. Zreszta teraz wirus w sumie krazy...

      • 5 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        A jak nie masz kasy to zmien prace i wez kredyt.

        • 4 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        pożar

        niestety na takie sytuacje są szczególnie narażone pustostany i to bez zbędnej ironii. Wiadomo co Ci bezdomni tam robią, raczej się nie przejmują przepisami Poż i bhp.
        A może ktoś tam sobie zrobił wiosennego grila bo teren prywatny i można wyjść z chaty w czasach kwarantanny?

        • 0 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Większość domyśla się o co chodzi z tym pożarem (1)

    • 69 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Tylko prokuratura i policja sie nie domysla

      • 14 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Jaka jest przyczyna pożaru, no jaka jest ? (4)

    Nikt tu nie wie na forum, nikt się nie domyśla

    • 53 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Ogien

      • 4 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Deweloper

      • 9 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      taq

      Oczywiście samozapłon :) Jak zawsze. W wtorek za tydzień policja wystawi pismo o umorzeniu postępowania z powodu o niewykrycia sprawcy. Od środy za tydzień zaczyna się wyburzanie i roboty przygotowawcze.

      • 16 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Koronawirus

      Teraz już wszystko wiadomo od czego wirus miał uśpić naszą czujność.

      • 8 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Spalone budynki na terenie Gedanii
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Płonie dach budynku w Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA