Trojmiasto.pl

Pożar Gedanii Gdańsk 11.04.2020

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Pożar Gedanii
1 243
brak awatara
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Deweloper???
    Hmm gdzie jest miasto
    Strazak

    W kieszeni a gdzie ma być?

    • 6 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Nie ma gospodarza w tym gdansku

    • 10 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Pożar drugie dno

    A czy to nie tam Robyg się nie rozpycha ? To nie pierwszy raz gdzie deweloper się pcha pożary są.

    • 9 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Nawet w USA
    Skrajna gangsterka lat 70 nie mogłaby sobie pozwolić na taki rozmach żeby podpalić kilka budynków na różnych działkach w tym samym mieście, bo odrazu stałaby się obiektem zainteresowania federalnych. Tylko u nas w lepiankach z błota wystarczy posmarować kilku osobom drobnymi na waciki i można trzymać za mordę caly aparat- od samorządu (pozdrawiam miejskich urzędników od planów

    Nawet w USA
    Skrajna gangsterka lat 70 nie mogłaby sobie pozwolić na taki rozmach żeby podpalić kilka budynków na różnych działkach w tym samym mieście, bo odrazu stałaby się obiektem zainteresowania federalnych. Tylko u nas w lepiankach z błota wystarczy posmarować kilku osobom drobnymi na waciki i można trzymać za mordę caly aparat- od samorządu (pozdrawiam miejskich urzędników od planów zagospodarowabia i podających deweloperowi wszystko na tacy) aż po samo śledztwo. O wyrokach nie ma nawet co wspominać bo do żadnej rozprawy nigdy nie dojdzie. Blokowanko tirami legalnej działalnosci to też działania uczciwych ludzi no nie?

    • 13 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Gorączka sobotniej nocy
    POżar tuż przed Wielkanocą. Przypadek? Bez żartów. Zainteresować sprawą nie tylko lokalne służby ale także władzę centralną bo to są jaja. Nie pierwszy taki POżar w Gdańsku.

    • 13 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Odebrac dzialke za niestaranne opiekowanie sie i zabezpisczenie zabytku.
    Gdansk ma swoich prawnikow? Chyba ze nie mozna ich patykiem dotknac nawet gdyz ta firma to oficjalne przedstawicielstwo pro civili w Gdansku?Kto im pozwala budowac? Czy w ich kraju tez mozna budowac domy ich rekami za pieniadze ich bankow? Watpie.Niech zabiduja Madagaskar.

    • 9 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Szanowna Pani Dulkiewicz najuczciwsza prezydentka
    nigdy by nie dopuściła, żeby deweloperzy podpalali i potem budowali, nigdy

    • 8 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Tu takie śmieszki że deweloperzy palą budynki
    Ale autentycznie ludzie mogą przez to stracić życie, strażacy w tej akcji ryzykują swoje istnienia tylko dlatego żeby czyjeś pieniążki się zgadzały. Obrzydlistwo za które prawdopodobnie nikt nigdy nie odpowie. Gdzieś mam rząd głąbów gmerający w konstytucjach i innych legislacyjnych głupot- zajmijcie się prawdziwymi gangusami którzy za nic mają ludzkie życie.

    • 10 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Gdańszczanie, Polacy opamiętajmy się, ja już rozumiem - po prostu robią nas w balona jak chcą - pora wymieść miotłą ten motłoch z Nowych Ogrodów!

    • 6 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Skoro to zabytek
    To należy zawołać konserwatora i prokuratora. A potem odbudować. Przyglądajmy się jak ta sprawa zostanie załatwiona bo to wiele POwie.

    • 14 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Spalone budynki na terenie Gedanii
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Płonie dach budynku w Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA