Trojmiasto.pl

Pożar Gedanii Gdańsk 11.04.2020

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Pożar Gedanii
1 243
brak awatara
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Wiwat miasto wolności
    Kolorowe, tęczowe i przyjazne dla wszystkich

    • 11 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Gdańsk miastem tajemniczych pożarów
    Może nie tajemniczych, bo wszyscy się domyślają kto za tym stoi.
    Reklamodawca

    • 14 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    (2)

    Trzeba poczytać.
    To klasyczny przykład sprywatyzowania mienia publicznego za grosze. Potem się taki teren sprzedaje za miliony, tylko, że trafiają one do prywatnej kieszeni.

    • 11 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      później taki milioner mówi że ciężko pracował na swoją pozycję

      • 1 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Dokładnie

      W tym konkretnym przypadku środowisko PiS kupiło za bezcen i sprzedalo za kilkanaście milionów.

      • 0 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Co na to Pan Kacper Płażyński? (2)

    Kiedyś bronił tego terenu, tam zaczęła się jego kampania o jakikolwiek "fotel".
    Szkoda, że teraz w ogóle nie zabiera głosu wraz z lokalnymi działaczami.

    • 2 11

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Ameba opozycyjna wychyliła sie z szamba...

      • 3 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Zajmuje się wyborami, sprzedażą Energa i Lotosu. Specyficzny "patriotyzm" lokalny.

      • 1 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    pora wymieść miotłą ten motłoch z Nowych Ogrodów!

    Gdańszczanie, Polacy opamiętajmy się, ja już rozumiem - po prostu robią nas w balona jak chcą -

    • 9 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    I co na to pani prezydentka? (1)

    Czy bedzie bronić polskiej historii czy zgodzi sie na kolejne jej wymazywanie z mapy miasta?

    • 11 4

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Panna raczej?

      • 1 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Mecze

    A takie super mecze byly rozgrywane na boisku piaskowym tyle godzin sie tam spedzało za czasow podstawowki aż sie nie chcialo wracac do domu.
    Jak społeczeństwo ma byc zdrowe skoro w poblizu pozamykali boiska.
    Bylo boisko tzw. Na podstawowie 49, na gedanii i na betonie tak zwane w szkole gastronomicznej. Nawet zima wieczorami sie grało oj zostaly tylko sentymenty

    • 7 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Gedania najstarszy klub Gdańska

    • 5 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Ktos kupuje teren Gedani za grosze -sprzedaje go za 16 milionow nastepnie-szybko umiera.

    Pytanie:Czy choroba byla nagla i niespodziewana czy przewlekla a ci co mieli wiedziec o niej -wiedzieli. Czy to przypadek ,ze Robyg otrzymuje-zakupuje dzialke nie dostaje zgody na zabudowe ktora proponuje-teren zostaje wpisany do Rejestru Zabytkow-lecz nie sam budynek? Czy to przypadek ,ze dopelnieniem tej farsy w wielu odcinkach jest podpalenie -ulatwiajace wybudowanie zamierzonego wczesniej

    Pytanie:Czy choroba byla nagla i niespodziewana czy przewlekla a ci co mieli wiedziec o niej -wiedzieli. Czy to przypadek ,ze Robyg otrzymuje-zakupuje dzialke nie dostaje zgody na zabudowe ktora proponuje-teren zostaje wpisany do Rejestru Zabytkow-lecz nie sam budynek? Czy to przypadek ,ze dopelnieniem tej farsy w wielu odcinkach jest podpalenie -ulatwiajace wybudowanie zamierzonego wczesniej lub lekko zmodyfiikowanego projektu? Co na to Biuro Rozwoju Miasta,Konserwator i Prokurator? Czy nic wam sie tutaj nie laczy w jakas zwiezle - dobrze zaplanaowana operacje?Czy prokurator odzyskal te 16 milionow-czy te 16 baniek bylo rozdzielonych na rozne obce konta innych umoczonych-sorry -zainteresowanych?

    • 19 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Chociaz jak sobie przypomne jak dzialala prokuratura w Urzedzie Miejskim -szukajac afer to przypomina sie tylko afera melexowa

    A i jedna bidula z lokalowki zatrzymana-ale to chyba nie tam przechodza najlepsze komfitury ?Nigdy nie bylo zadnych odwiedzin w biurze rozwoju miasta ,nigdy nie przegladali zmiany w planach zagospodarowania obiektow -grubych misiow....Wnioski mozna sobie dopowiedziec.

    • 3 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Spalone budynki na terenie Gedanii
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Płonie dach budynku w Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA