Trojmiasto.pl

Pożar Gedanii Gdańsk 11.04.2020

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Pożar Gedanii
1 243
brak awatara
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Hue hue hue

    I bedzie coraz wiecej ....

    • 0 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Sprawa dla CBŚ, bo w lokalne bagiety i kastę nie wierzę. (1)

    • 9 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Agent Tomek aresztowany, nie ma kto się zająć.

      • 0 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Zastanawiam sie czy wogole cos by dala inna prokuratura prowadzaca sledztwo w tej sprawie i przyznam ,ze mam powazne

    Jest jeszcze Prokuratoria Generalana ale sprawa az tak daleko nie zajdzie a podmiot ma rozne narzedzia i konotacje .Byc moze i w ministerstwie. Nie bedzie uczciwego sledztwa -tak mysle.Jak spojrzec jak mataczyla komisja badajaca wypadek z udzialem pani Szydlo to watpliwosci jak jest stosowane prawo w Polsce i zludzen juz miec nie mozna.

    • 3 3

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    nareszcie.....

    bo deweloper caly czas nogami przebieral i kombinowal co zrobic

    • 9 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Do prezydentki (2)

    Pali się moja panno

    • 9 3

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Ona nie panuje nad niczym juz chyba?

      • 4 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Jak ci sie pali to sobie zgas.

      • 1 6

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    ROBYG i wszystko jasne elity ma w garsci !!!

    • 10 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Zapraszamy CBŚ i CBA do Gdanska ÷ Pilne

    • 13 1

  • Opinia została zablokowana przez moderatora

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Informujemy, że nic się nie stało, ale dołożymy wszelkich starań, aby odbudować i unowocześnić te budynki tak, aby spełniały wszelkie oczekiwania nowych mieszkańców.

    • 0 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    mieszkaniec (2)

    Nie jest to pierwszy przypadek podpaleń.Za poprzedniego właściciela i jego zarząd od roku 2013 kilka razy w roku były podpalenia,nawet wciągu tygodnia było ich po trzy,a o zastraszaniu mieszkańców nie wspomnę.były też takie pożary że byli poszkodowani którzy znalezli się w szpitalu.Boli mnie, ta nieuzasadniona urzędnicza znieczulica, zwłaszcza że od ostatniego tak poważnego pożaru upłynęło niecałe

    Nie jest to pierwszy przypadek podpaleń.Za poprzedniego właściciela i jego zarząd od roku 2013 kilka razy w roku były podpalenia,nawet wciągu tygodnia było ich po trzy,a o zastraszaniu mieszkańców nie wspomnę.były też takie pożary że byli poszkodowani którzy znalezli się w szpitalu.Boli mnie, ta nieuzasadniona urzędnicza znieczulica, zwłaszcza że od ostatniego tak poważnego pożaru upłynęło niecałe trzy lata. Obiecywano nam pomoc prawną,do dzisiejszego dnia cały czas czekamy,czekamy,czekamy...Wypisuje się, że tu mieszka plebs, a tu mieszkają najnormalniejsi ludzie,jak każdy inny którzy kochają to miasto gdańsk.

    • 12 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Mówiłem ,że to kibole !!!

      • 0 5

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Dlaczego ta opinia nie została wyróżniona?

      Prawda boli POstKOmuszą bandę? To wywalcie jak 300 innych postów!

      • 3 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Spalone budynki na terenie Gedanii
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Płonie dach budynku w Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA