Trojmiasto.pl

Pożar Gedanii Gdańsk 11.04.2020

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Pożar Gedanii
1 243
brak awatara
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Kto był właścicielem budynku który spłonął?

    Czy trafi zawiadomienie do prokuratury? Czy właściciel terenu odpowie za pożar? Co się stało z pogorzelcami? Gdzie teraz mieszkają?

    • 3 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Kiedyś przed święta.i Bożego. Narodzenia spalił się dawny pół.o,byt ludzie stracili pracę ten sam dewoper szybko wybudował

    • 5 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Wszyscy wiedzą po co są takie pożary..

    .. i naprawdę nic się nie da z tym zrobić..

    • 10 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    pożary są wzniecane a włdza samorządowa paliglupa i udaje że nic nie ma

    • 10 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    polskość to nienormalność dlatego musi być spalona

    • 6 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    (2)

    Teraz widać dlaczego opozycja tak broni Gdańska. Dla zysków i władzy nie ma litości. Wielu z was daje się nabrać na to jak "wolny" jest Gdańsk. Nic się tu nie dzieje bez przyczyny.

    • 12 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Nie opozycja tylko inteligentni ludzie tu mieszkają (1)

      I dla nas liczy się wolność, równość oraz demokracja.. wszystko co w naszej historii było ważne rozpoczęło się od Gdańska... Po prostu gen wolności i solidarności.

      • 0 4

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Taki gen jak ten u wnuka Bolka czy ten u Rudego? A może gen Budynia? Porządni gdańszczanie wstydzą się za tę POstKOmunistyczną bandę kłamiącą i rżnącą ludzi na kasę aż wióry lecą. Równość i demokracja. Widać właśnie.

        Trójmiasto to wasz ostatni bastion, który właśnie pada.

        • 4 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Willa przy Sobótki, przy Orzeszkowej, dziura przy plaży w Brzeźnie, zajezdnia.

    Dlaczego to przez lata stoi bezczynnie. Albo jest taki właściciel albo inny i coś tam robi. Inaczej to budzi pytania, spekulacje. Ludzie na to patrzą i co sobie myślą o władzy o właścicielach?

    • 2 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    No tak taniej spalić (1)

    Niż wyburzyć... Bardzo dobry deweloper,takie tanie mieszkania buduje.. brawo kupujący

    • 4 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      tak, tak, zwłaszcza, że teraz muszą wyremontować ten budynek po po tym zdarzeniu... myślisz trochę?

      • 0 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Kiedy wypuszcza nas z naszych domow?

    • 3 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    porąbusowa tubo polityczna

    • 1 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Spalone budynki na terenie Gedanii
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Płonie dach budynku w Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA