Trojmiasto.pl

Pożar Gedanii Gdańsk 11.04.2020

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Pożar Gedanii
1 243
brak awatara
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Sprawa dla CBŚ, bo w lokalne bagiety i kastę nie wierzę. (1)

    • 9 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Agent Tomek aresztowany, nie ma kto się zająć.

      • 0 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Co na to Pan Kacper Płażyński? (2)

    Kiedyś bronił tego terenu, tam zaczęła się jego kampania o jakikolwiek "fotel".
    Szkoda, że teraz w ogóle nie zabiera głosu wraz z lokalnymi działaczami.

    • 2 11

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Zajmuje się wyborami, sprzedażą Energa i Lotosu. Specyficzny "patriotyzm" lokalny.

      • 1 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Ameba opozycyjna wychyliła sie z szamba...

      • 3 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    nareszcie.....

    bo deweloper caly czas nogami przebieral i kombinowal co zrobic

    • 9 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Zastanawiam sie czy wogole cos by dala inna prokuratura prowadzaca sledztwo w tej sprawie i przyznam ,ze mam powazne

    Jest jeszcze Prokuratoria Generalana ale sprawa az tak daleko nie zajdzie a podmiot ma rozne narzedzia i konotacje .Byc moze i w ministerstwie. Nie bedzie uczciwego sledztwa -tak mysle.Jak spojrzec jak mataczyla komisja badajaca wypadek z udzialem pani Szydlo to watpliwosci jak jest stosowane prawo w Polsce i zludzen juz miec nie mozna.

    • 3 3

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    I co na to pani prezydentka? (1)

    Czy bedzie bronić polskiej historii czy zgodzi sie na kolejne jej wymazywanie z mapy miasta?

    • 11 4

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Panna raczej?

      • 1 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Hue hue hue

    I bedzie coraz wiecej ....

    • 0 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Pustostan, prąd wyłączony.. (12)

    Ale okaże się, że to zwarcie instalacji, lub że to "mieszkańcy" coś zaprószyli

    • 392 5

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      mieszkaniec (1)

      jesteś głupcem że tak piszesz,jest nagranie kto to zrobił

      • 7 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        No to pochwal się, kto?

        • 0 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Gedanis (2)

      Najprostszy sposób na oczyszczenie terenu. Szkoda, że nikt nie pomyślał o mieszkających tam ludziach. Piękny prezent dostali.

      • 39 1

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Super Wielkanoc (1)

        Ktoś obok puszcza ci mieszkanie z dymem.

        • 31 1

        • Opinia do artykułu

          Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

          Jakie mieszkanie?

          Pustostan młotku.

          • 0 12

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      mieszkaniec

      głupi jesteś jest nagranie kto podpalił

      • 5 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Tam mieszkali ludzie. Był prąd. (1)

      • 3 14

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        W spalonej części, tej niezamieszkałej, którą podpalono nie było prądu

        • 20 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Zajelo sie od koszyczka wielkanocneg

      • 18 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      To tarcia cegieł (1)

      Śledztwo umorzą

      • 50 0

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Umarzam

        Wybuchł gaz z łupków odpadającego tynku

        • 35 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Napewno szczerbaty zgrzytnął zębami

      • 15 4

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    (3)

    Ja bym dobrze się do pupy dobrał deweloperowi który kupił ten teren. To jest przegięcie!!!

    • 54 2

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Kruk, krukowi oka nie wydziobie, stare przysłowie mówi

      • 1 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Wojtas- nikt nikomu nic nie zrobi bo to jest jedna klika...

      ..tam w grę wchodzą takie pieniąchy że ty i twoja rodzina oraz znajomi znajomych na oczy nie widzieliscie ..aj waj ....

      • 5 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Z tym to różnie może być

      Bo może akurat lubi.

      • 3 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    (3)

    Deweloper zaczął rozbiórkę :) pozwolenie od prezydenta Gdańska :)

    • 36 4

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      (1)

      To Gedania dostała ten teren od miasta w wieczyste użytkowanie na cele sportowe... To Gedania sprzedała deweloperowi. A Prezydent Adamowicz latami walczył by było tam to na co teren był przeznaczony!!!!

      • 2 2

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        Chyba żartujesz. Super przykładem tej walki jest np dziura wstydu w Brzeźnie. Miasto oddało, a paru cwaniaków zrobiło gigantyczne pieniądze. Taka walka. Itd.

        • 0 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Widać po wpisie, że Ty za Jarosławem Zbawicielem. Współczuję!

      • 1 6

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Wiecej terenow rekreacyjnych (6)

    Posadzic tam drzew i kwiatow zrobic park i deptak

    • 377 15

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      odkup teren, posadz drzewka i zrob park, to takie proste (1)

      • 6 5

      • Opinia do artykułu

        Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

        A bedziemy kupowac na tych samych zasadach ?

        Deweloper ma miliony i otwarty kredyt w Banku-zwyk mieszkaniec nie . Wrocmy jednak do poczatku. Na poczatku w tym miejscu dzialala Gedania. Teren przeznaczony byl na sport i odpoczynek dla mieszkancow Wrzeszcza i szerzej Gdanska. Jakim zatem codem doszlo do bezprawnej zmiany przeznaczenia tego terenu niz na sport? ...Doszlo do transakcji...Czlonek Gedani kupil teren od miasta..Pytanie-Czy

        Deweloper ma miliony i otwarty kredyt w Banku-zwyk mieszkaniec nie . Wrocmy jednak do poczatku. Na poczatku w tym miejscu dzialala Gedania. Teren przeznaczony byl na sport i odpoczynek dla mieszkancow Wrzeszcza i szerzej Gdanska. Jakim zatem codem doszlo do bezprawnej zmiany przeznaczenia tego terenu niz na sport? ...Doszlo do transakcji...Czlonek Gedani kupil teren od miasta..Pytanie-Czy miejscy prawnicy sprzedajac ten teren zaznaczyli ,ze nie moze on zostac przeznaczony na inna funkcje niz sluzebna dla sportu i rekraacji mieszkancow czy nie zrobili takiego wpisu? Jezeli nie zrobili takiego wpisu to gdzie jest jakis komisarz Reks? Czy juz z biurem prawnym rozmawial kogo ma odwiedzic w Urzedzie i jakie pytania zadac? Moze jak wyjasnimy sobie ten podstawowy watek bedzie mozna pojsc dalej? Czyli gdzie sa pieniadze za las? i 16 milionow zlotych?Wracajac do poczatku-deweloper ma usluznych prawnikow,usluznych urzednikow,spolegliwa od wielu lat prokurature i przychylne nastawienie sadu. Chcemy kopac sie z koniem? No wlasnie -Nie chcemy .Kopaniem z koniem powinna sie zajac w takich przypadkach odpowiednia komorka wydzialu sledczego,

        • 4 0

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Fajny pomyśł, to kupuj i inwestuj w park!

      Ale za swoje pieniądze ok!

      • 4 21

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Ja bym chciała

      zobaczyć tam basen. Brakuje basenu we Wrzeszczu.

      • 13 1

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      chciałbyś

      • 5 5

    • Opinia do artykułu

      Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

      Niestety

      Będą mieszkania, niedawno deweloper wygrał proces

      • 54 3

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Spalone budynki na terenie Gedanii
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Płonie dach budynku w Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA