Trojmiasto.pl

Pożar Gedanii Gdańsk 11.04.2020

11 kwietnia 2020 (702 opinie)
Pożar Gedanii
1 243
brak awatara
Film Czytelnika

POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Opinie (702) ponad 300 zablokowanych

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Chyba dla Dzierżyńskiego

    • 2 5

  • Opinia została zablokowana przez moderatora

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Cudów nie ma. Strażacy Wielki Szacun.

    Lanego poniedziałku!

    • 45 3

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Rzeczywiście podejrzana sprawa

    Czy ten obiekt nie był przedmiotem jakiegoś sporu? Przetargu? Wydaje mi się że nawet Trójmiasto. Pl w tej kwestii pisało, dobrze by było to podlinkować, ktoś coś

    • 85 2

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Kto zapłaci?

    Deweloper powonien odbudować to w trybie natychmiastowym do stanu sprzed spalenia i to bez względu na przyszlosc tego budynku. To on zawinił ze nikt tego nie pilnował.

    • 123 4

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Gedanis

    Najprostszy sposób na oczyszczenie terenu. Szkoda, że nikt nie pomyślał o mieszkających tam ludziach. Piękny prezent dostali.

    • 39 1

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Jakieś dziwnie dokładne masz informacje...

    Robiłeś projekt?

    • 13 4

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Samo z siebie

    Magicznym cudem opuszczony budynek, który nie tak dawno temu został wpisany do rejestru zabytków zapalił się sam w środku nocy, cóż za nieszczęśliwy zbieg okoliczności, głupio by było jakby teraz jakiś deweloper uzyskał zgodę na wyburzenie i postawił nowe bloki

    • 103 3

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Pod artykułem masz odnośnik "Teren Gedanii - kontrowersje"

    Gedania sprzedała teren za bezcen ale bez osiedla. Deweloper się nie posłuchał i zrobił jednak osiedle

    • 18 0

  • Opinia do artykułu

    Zobacz artykuł Pożar Gedanii w Gdańsku 11.04.2020 r.

    Deweloper

    • 49 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Spalone budynki na terenie Gedanii
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu - kompilacja filmów czytelników
POŻARY
Pożar na terenie Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

pożar Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar Gedanii
  • 1029
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie gedani
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Nocny pożar budynku Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Płonie dach budynku w Gedanii
POŻARY

FILM CZYTELNIKA

Pożar na terenie Gedanii we Wrzeszczu
POŻARY

FILM CZYTELNIKA