Mieszkam w Sopocie, ale nie czuję się tu jak u siebie
Przeczytałam właśnie na Trojmiasto.pl artykuł Wszyscy chętnie jadą tu na wakacje, nikt nie chce mieszkać"....
Znaleziono 139 artykułów
Przeczytałam właśnie na Trojmiasto.pl artykuł Wszyscy chętnie jadą tu na wakacje, nikt nie chce mieszkać"....
W tym roku święto Konstytucji 3 Maja wypada w sobotę. A skoro tak, to należy nam się inny dzień wolny....
Jak zaplanować urlop w okolicach świąt, aby jak najwięcej skorzystać? Sprawdź i planuj. W tym roku jest...
Pula dni wolnych od pracy w 2025 r. prawdopodobnie zwiększy się o dodatkowy dzień - 24 grudnia. Poza tym w...
"A w filmie polskim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. (...) Dialogi...
W Dniu Wszystkich Świętych siatkarze otworzyli 10. kolejkę PlusLigi. Trefl Gdańsk przegrał w Tarnowie z...
W okresie Wszystkich Świętych na trójmiejskich cmentarzach dochodzi do nasilenia kradzieży zniczy i kwiatów...
1 listopada 2024 r. weszły w Polsce w życie nowe przepisy związane ze znakami drogowymi B-37 i B-38, które...
Dzień Wszystkich Świętych to okazja do wspominania osób związanych z Trójmiastem, które zmarły przez...
Kwesta na rzecz Hospicjum im. ks. E. Dutkiewicza SAC na gdańskich cmentarzach na dobre wpisała się w...
Niedziele handlowe w listopadzie nie obowiązują. Warto pamiętać, że sklepy będą zamknięte również w piątek...
To dobra wiadomość dla kierowców - roboty drogowe na węźle Rusocin zostaną ograniczone w związku ze...
Przed nami długi weekend i święto Wszystkich Świętych. Z uwagi na zwiększony ruch drogowy lepiej w tych...
Kiedy jest rozpoczęcie roku szkolnego 2024/2025? W tym roku uczniowie w szkołach pojawią się nie 1, a 2...
Życzenia na Dzień Mężczyzny powinny być przede wszystkim szczere. To dobry moment, żeby po raz kolejny...
Długie weekendy 2024 - kiedy przypadają? Osoby pracujące na etacie mają kilka okazji, które pozwolą nieco...
Dni wolne od szkoły w 2024 roku to nie tylko ferie zimowe, majówka czy wiosenna przerwa świąteczna, lecz...
Dni wolne od pracy 2024 to okazja do odpoczynku, spotkań z rodziną czy uczestnictwa w obchodach...
Jak zaplanować urlop w okolicach świąt, aby jak najwięcej skorzystać? Sprawdź i planuj. W przyszłym roku...
- Wizyta na cmentarzu 1 listopada wymaga ode mnie sporo cierpliwości. Dlatego bywam szybko rano i uciekam...