PZHL mediuje w konflikcie o dostęp do lodu w...
Polski Związek Hokeja na Lodzie podjął się mediacji, która ma doprowadzić do tego, że hokeiści Fudeko GAS...
Znaleziono 38 artykułów
Polski Związek Hokeja na Lodzie podjął się mediacji, która ma doprowadzić do tego, że hokeiści Fudeko GAS...
Większości nam sterowce kojarzą się z tzw. Zeppelinami, których nazwa wzięła się od nazwiska słynnego...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk zarejestruje spółkę. Choć to wymóg po zmianach w strukturach 1. Ligi Żużlowej, to...
Nicolai Klindt i Keynan Rew wystąpili w 73. Memoriale Alfreda Smoczyka w Lesznie. Żużlowcy Zdunek Wybrzeża...
Żużlowcy Zdunek Wybrzeże Gdańsk są w trakcie trzeciego dnia treningów przed sezonem 2023. Od środy przy ul....
Żużlowcy Zdunek Wybrzeże Gdańsk zaliczyli pierwszy tegoroczny trening na stadionie przy ul. Zawodników....
- Było ciężko wybrać skład, bo sparingi stanowią lepszą wykładnię formy. Ze względu na obostrzenia,...
Znamy awizowane składy na mecz Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Unia Tarnów, który rozegrany zostanie w...
Najlepsi żużlowcy eWinner 1. Ligi Żużlowej sprawdzą formę przed inauguracją sezonu w Gdańsku. W...
W poniedziałek, 6 lipca, o godz. 18:45, na gdańskim torze odbędzie się pierwszy żużlowy pojedynek w 2020...
Sezon eWinner 1. Ligi Żużlowej w tym roku może w całości odbyć się bez kibiców. Kluby mają czas do...
13. miejsce Krystiana Pieszczka, 14. Mikkela Becha i 16. Jacoba Thorssella to wynik żużlowców Zdunek...
Jacob Thorssel, Kacper Gomólski, Joel Kling i Krystian Pieszczek we wtorkowy wieczór jechali w Szwecji....
W oczekiwaniu na niedzielny pojedynek z Lokomotivem Daugavpils, żużlowcy Zdunek Wybrzeża Gdańsk przez cały...
Po porażce z PGG ROW Rybnik żużlowcy Zdunek Wybrzeża Gdańsk znacząco oddalili się od play-off I ligi. Mało...
Żużlowcy Zdunek Wybrzeża na półmetku rundy zasadniczej I ligi mają na koncie 2 wygrane i 4 porażki. Tak...
- Złamałem rękę krótko przed inauguracją rozgrywek i to było piekło. To zajęło trochę czasu, ale wróciłem i...
Choć od trzech lat w Gdańsku odbywają się silnie obsadzone turnieje z udziałem najlepszych żużlowców, nie...
Najlepsi żużlowcy Nice I ligi ponownie staną do rywalizacji o tytuł najlepszego zawodnika rozgrywek....
Był jednym z najsłynniejszych sterowców w historii. "Graf Zeppelin" budził zainteresowanie nie tylko ze...