Aktywny weekend 9-11 maja: regaty, duathlon, crossboccia...
W najbliższy weekend Trójmiasto tętnić będzie sportowymi emocjami - od nocnego duathlonu na płycie...
Znaleziono 3686 artykułów
W najbliższy weekend Trójmiasto tętnić będzie sportowymi emocjami - od nocnego duathlonu na płycie...
"Marsz Polaków przeciwko imigracji" organizuje w piątek, 9 maja, w Gdańsku, Młodzież Wszechpolska wraz z...
W 2024 r. w województwie pomorskim odnotowano blisko 26 tys. kolizji i niespełna 1,7 tys. wypadków. Ile z...
- Na tę chwilę nie jesteśmy gotowi na ekstraklasę - ocenił Dawid Szwarga. Trener Arki Gdynia od razu po...
Autobusy kursujące na Westerplatte są za krótkie, a poza tym niewygodne: bez klimatyzacji i wysokopodłogowe...
- Dążę do tego, by było to miejsce kreatywne, gdzie nie boimy się poszukiwania, testowania różnych...
Matura 2025 - trwa sesja egzaminacyjna. We wtorek, 6 maja, przed tegorocznymi maturzystami egzamin z...
W poniedziałek, 5 maja 2025 r., tysiące absolwentów szkół średnich w całej Polsce przystąpiło do egzaminu...
Co stało się po wojnie z grobami niemieckich żołnierzy, którzy zginęli w 1939 roku w walkach z Wojskiem...
W niedzielę rozegrana zostanie 4. kolejka Krajowej Ligi Żużlowej. Wybrzeże Gdańsk o punkty będzie...
Zastanawiasz się, gdzie dobrze zjeść w Sopocie? Chociaż smażalnie ryb i budki z lodami czy goframi...
W hali Olivia rozegrano XXII Mistrzostwa Polski Amatorów w hokeju na lodzie Dywizji 1. Tytuł mistrzowski...
Arka Gdynia stoi przed wielką szansą, aby już na trzy kolejki przed końcem sezonu zasadniczego Betclic 1....
AIDAMar, statek z floty uśmiechniętych i kolorowych wycieczkowców niemieckiego armatora AIDA Cruises...
Gdzie zjeść w Gdyni? Spędzając czas w mieście, warto poznać miejsca uznawane za najlepsze restauracje. W...
- Byłem w ekstraklasie i radziłem sobie dobrze. Niestety, miałem dużo urazów. Gdy tylko łapałem formę,...
Rekrutacja do szkół średnich na rok szkolny 2025/26 rusza już 15.05. Uczniowie ósmych klas na złożenie...
Pasażerowie i kierowcy korzystający z Portu Lotniczego w Gdańsku mogą już korzystać z nowego parkingu P8,...
Koszykarze Trefla Sopot odnieśli osiemnaste zwycięstwo w sezonie. Mistrzowie Polski w 26. kolejce pokonali...
W ciągu trzech miesięcy 2025 roku z Portu Lotniczego w Gdańsku skorzystało 1 378 562 pasażerów. To więcej o...