Ultra Pur Start - Wybrzeże Gdańsk 47:43. Zbyt późne...
W spotkaniu 2. kolejki Krajowej Ligi Żużlowej Wybrzeże Gdańsk przegrało 43:47 w Gnieźnie z Ultrapur...
Znaleziono 119 artykułów
W spotkaniu 2. kolejki Krajowej Ligi Żużlowej Wybrzeże Gdańsk przegrało 43:47 w Gnieźnie z Ultrapur...
W niedzielę, 20 kwietnia, dojdzie do pierwszej konfrontacji dwóch zespołów, które są wymieniane jako główni...
Po trzech latach Krystian Pieszczek wraca do Wybrzeża Gdańsk. Wychowanek gdańskiego klubu po raz ostatni...
Oskar Fajfer, Wiktor Przyjemski, Krzysztof Buczkowski i Gleb Czugunow wywalczyli awans do Challenge IMP w...
We wtorek, 15 kwietnia, na gdańskim torze odbędą się eliminacje Indywidualnych Mistrzostw Polski. W stawce...
W pierwszym przedsezonowym sparingu Wybrzeże Gdańsk przegrało w Poznaniu z Hunters PSŻ 36:54. Słaba w...
Energa Wybrzeże Gdańsk w sobotę, 1 czerwca o godz. 16:30 na wyjeździe miała zmierzyć się z niepokonanym...
Energa Wybrzeże Gdańsk na wyjeździe zmierzy się z Innpro ROW Rybnik w sobotę, 1 czerwca, o godz. 16:30....
Energa Wybrzeże Gdańsk tylko raz od czasu powrotu na zaplecze PGE Ekstraligi w 2016 roku musiała czekać na...
Krzysztof Kasprzak skorzystał z nowego silnika i wjechał do turnieju challenge Indywidualnych Mistrzostw...
Krzysztof Kasprzak awansował do Indywidualnych Mistrzostw Polski Challenge po wyścigu dodatkowym w VI...
Studenckie koncerty na Placu Zebrań Ludowym w ramach Juwenaliów ze specjalną strefą naszej redakcji, Noc...
Żużlowcy Energi Wybrzeża Gdańsk podali skład na wyjazdowy mecz z Texom Stalą Rzeszów. Znów doszło do...
- Chcę być liderem formacji juniorskiej - mówi nam Miłosz Wysocki. Młody żużlowiec Energi Wybrzeże Gdańsk...
Eliminacje do Indywidualnych Mistrzostw Polski, które były zaplanowane na czwartek, 9 maja, zostały...
W najbliższych dniach nie ma powodu, by narzekać na nudę - dzieje się w Trójmieście. Przed nami targi...
W czwartek, 9 maja, o godz. 17, na stadionie przy ul. Zawodników 1 odbędą się eliminacje do Indywidualnych...
- Osobiście uważałem, że spotkanie nie powinno się odbyć (...). Jestem bardzo sfrustrowany - przekazał...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk ogłosił obsadę pozycji młodzieżowych na sezon 2024. Niespodzianek nie ma. Do...
Krzysztof Kasprzak będzie żużlowcem Zdunek Wybrzeża Gdańsk w 2024 roku. To m.in. były drużynowy mistrz...