Matura 2025 - najważniejsze informacje. O czym powinni...
W poniedziałek, 5 maja, rozpoczyna się matura 2025. Kiedy odbędą się poszczególne egzaminy dojrzałości? Ile...
Znaleziono 102 artykuły
W poniedziałek, 5 maja, rozpoczyna się matura 2025. Kiedy odbędą się poszczególne egzaminy dojrzałości? Ile...
Jak wypadli maturzyści na próbnych testach na kilka miesięcy przed egzaminami maturalnymi 2025? Uczniowie...
Wprowadzenie zakazu nocnej sprzedaży alkoholu w całym Gdańsku, ale nie tylko. Władze miasta w piątek, 17...
Co zdawać na maturze w 2025 r.? Jakie przedmioty dodatkowe warto wybrać w zależności od planów zawodowych i...
John Carver jest dziewiątym zagranicznym szkoleniowcem, który prowadzi Lechię Gdańsk. Jego poprzednicy...
Jak pozbyć się punktów karnych? Od 17 września 2023 r. kierowcy ponownie mogą korzystać ze szkolenia...
Od najbliższego poniedziałku gdyński ZKM wprowadza niewielkie zmiany dotyczące rozkładów 12 linii...
Długie kolejki, ogólna niewydolność w obsłudze interesantów oraz wielomiesięczne oczekiwanie na posiedzenie...
- Przede wszystkim dyscyplina. Po drugie twardość mentalna i fizyczna i po trzecie współpraca, w szatni i...
W nocy z piątku na sobotę rozpocznie się układanie nawierzchni na rozbudowywanej ul. Chwarznieńskiej w...
Nowy rok szkolny 2024/25 rozpoczął się w poniedziałek, ale to dziś tak naprawdę zaczyna się prawdziwa...
2 września rozpoczyna się nowy rok szkolny 2024/2025. Nowa podstawa programowa, zaktualizowana lista...
Wielkimi krokami zbliża się kolejna gala Gdańsk Press Photo w Nadbałtyckim Centrum Kultury, podczas której...
Kiedy jest rozpoczęcie roku szkolnego 2024/2025? W tym roku uczniowie w szkołach pojawią się nie 1, a 2...
Energa Wybrzeże Gdańsk wystawia najsilniejszy skład na mecz w niedzielę, 28 lipca o godz. 14 na wyjeździe z...
Historia jego zawodowego życia to także historia jednych z największych niegdyś zakładów pracy na Wybrzeżu....
Nagie kobiece i męskie ciała uwiecznione na fotografiach, motyw leżenia w łóżku, tkaniny z Pomorza, gdyński...
- Nie powiem, że zostaliśmy mocno sprowadzeni na ziemię, ale dostaliśmy takiego mocnego gonga. Myślę, że...
Dzień 17 stycznia 2024 roku przynosi ze sobą unikalną konfigurację planetarną, która wpłynie na każdy znak...
- Nic nie było konsultowane. Jeśli ktoś by mnie zapytał, to bym powiedział, że nie chcę grać. Pytałem się...