Wyjazdy służbowe władz Sopotu. Dokąd podróżowali w Polsce...
Dokąd wyjeżdżali służbowo włodarze Sopotu w 2024 r.? Po tym, jak pod lupę wzięliśmy wyjazdy prezydentów...
Znaleziono 112 artykułów
Dokąd wyjeżdżali służbowo włodarze Sopotu w 2024 r.? Po tym, jak pod lupę wzięliśmy wyjazdy prezydentów...
Już sam ten dystans pokonywany regularnie od pięciu miesięcy świadczy o tym, że za karę Mevo nie jeżdżę....
Dwóch młodych chłopaków trzymających się uchwytów przy drzwiach zewnętrznych jadącego pociągu SKM. Takie...
Arka Gdynia we wtorek, 18 czerwca o godzinie 17 zainauguruje przygotowania do nowego sezonu w I lidze....
Po raz pierwszy od powstania stadionu w Letnicy, nie będzie on areną rozgrywek w piłkarskim Euro, ani też...
To już końcówka sezonu hokejowego dla trójmiejskich drużyn. Z rywalizacji w play-off MHL odpadło Fudeko GAS...
- Mojej ukochanej Lechii Gdańsk nigdy nie opuściłem jako zawodnik i zamierzam tutaj grać od początku do...
Hokeiści Fudeko GAS Gdańsk w ostatnim domowym weekendzie sezonu zasadniczego odnieśli dwa arcyważne...
- Muzyka łączy, a nie dzieli - mówił Kamil Bednarek na Festiwalu dla Życia, który odbył się w niedzielę na...
Grzegorz Buczek zwyciężył w 11. Plebiscycie Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku 2022 w Trójmieście....
- Dzięki rugby poznałem wielu ludzi, byłem w tylu różnych miejscach. Jestem zadowolony z tego co...
- Dokonałem czegoś, co w sporcie smakuje najbardziej. Nie zastąpi tego tytuł z żadną drużyną, która...
Sprzedaż przez PKN Orlen części Lotosu Saudi Aramco odbyła się z naruszeniem Ustawy o kontroli niektórych...
Marcel Ziemann urodził, wychował oraz spędził niemal całe życie w Niemczech. Jego historia to idealny dowód...
Arka Gdynia bez zwycięstwa zakończyła letnie sparingi. W ostatnim uzyskała taki sam wynik jak w pierwszym,...
Arka Gdynia przegrała w Gniewinie z Radomiakiem Radom 2:3 (0:3) w swoim piątym letnim sparingu przed...
Arka Gdynia przegrała w Gniewinie ze Stomilem Olsztyn 1:3 (1:1) w swoim czwartym sparingu przed sezonem...
Arka Gdynia przedłużyła kontrakt z Marcusem do 30 czerwca 2023 roku. Piłkarz dołączy do zgrupowania w...
Arka Gdynia do 8 lipca będzie przebywała na zgrupowaniu w Gniewinie. Do sezonu przygotowuje się 26...
Arka Gdynia przegrała na Stadionie Miejskim z Wisłą Płock 0:2 (0:1) w swoim trzecim sparingu przed sezonem...