PGE Wybrzeże Gdańsk - Śląsk Wrocław 37:33. Nowa historia...
PGE Wybrzeże Gdańsk pokonało Śląsk Wrocław 37:33 (19:16) w meczu 3. kolejki Orlen Superligi piłkarzy...
Znaleziono 23 artykuły
PGE Wybrzeże Gdańsk pokonało Śląsk Wrocław 37:33 (19:16) w meczu 3. kolejki Orlen Superligi piłkarzy...
Wybrzeże Gdańsk pokonało na wyjeździe Energę MKS Kalisz. Regulaminowy czas gry zakończył się wynikiem 30:30...
Wybrzeże Gdańsk przegrało z Orlenem Wisłą Płock 19:32 (10:14) w meczu 1. kolejki rozgrywek Orlen Superligi....
Energa Wybrzeże Gdańsk po raz trzeci z rzędu zanotowała wzrost średniej frekwencji na domowych meczach. Ich...
Jakub Powarzyński otrzymał tytuł Ligowca Stycznia. Trudno w to uwierzyć, ale piłkarz ręcznych Energi...
Energa Wybrzeże Gdańsk przegrała z Orlen Wisłą Płock 23:35 (17:17) w meczu 19. kolejki Orlen Superligi....
Energa Wybrzeże Gdańsk wzmocniła się przed meczem z liderem Orlen Superligi. Przedostatnią drużynę tabeli...
Energa Wybrzeże Gdańsk przegrała na wyjeździe z Zagłębiem Lubin 30:31 (16:16) w 17. kolejce Orlen...
Energa Wybrzeże Gdańsk przegrała u siebie z Zepterem KPR Legionowo 28:30 (13:11) w 16. kolejce Orlen...
Energa Wybrzeże Gdańsk przegrała z Azotami Puławy 32:34 (15:17) w 11. kolejce Orlen Superligi piłkarzy...
Torus Wybrzeże Gdańsk przegrał na wyjeździe z Orlenem Wisłą Płock (11:17) w 23. kolejce PGNiG Superligi,...
Lechia Gdańsk nawiązała współpracę z eToro. Globalna platforma inwestycyjna otrzymała tytuł partnerem...
- Owszem, trenowałem z najlepszymi, ale brakowało mi meczowej presji. Chciałem wyjść spod skrzydeł...
Torus Wybrzeże Gdańsk przegrało na wyjeździe z Orlen Wisła Płock 19:29 (10:16) w swoim ostatnim meczu...
COVID-19 znów zmienia ligowe harmonogramy. Cała kolejka PGNiG Superligi została odwołana, gdyż koronawirus...
Szczypiorniści Wybrzeża Gdańsk rozpoczną sezon w Superlidze 2 września podejmująch Chrobrego Głogów. Tego...
20 maja o godzinie 18 w hali GCS przy ul. Olimpijskiej piłkarze ręczni Spójni Gdynia zagrają o zwycięstwo w...
Piłkarki Vistalu Gdynia mają praktycznie zapewniony medal ligowy w tym sezonie. W sobotę w Lublinie oraz w...
Piłkarze ręczni Spójni Gdynia pokonali we własnej hali Mazura Sierpc 34:18 (15:7) w zaległym meczu I ligi....
Piłkarki ręczne Vistalu Gdynia w sobotę o godz. 17:30 zmierzą się na wyjeździe z Metraco Zagłębiem Lubin,...