Planuj Tydzień: Dżem, inscenizacja bitwy, 100cznia, Dzień...
Przed nami ostatni tydzień kwietnia. Choć prezydent ogłosił najbliższą sobotę, czyli dzień pogrzebu papieża...
Znaleziono 2384 artykuły
Przed nami ostatni tydzień kwietnia. Choć prezydent ogłosił najbliższą sobotę, czyli dzień pogrzebu papieża...
Po trzech latach Krystian Pieszczek wraca do Wybrzeża Gdańsk. Wychowanek gdańskiego klubu po raz ostatni...
Port Lotniczy w Gdańsku pozbywa się wysłużonych, ale nadal sprawnych pojazdów. Do kupienia jest m.in. fiat...
Arka Gdynia ma obecnie o 6 punktów więcej niż po 26. kolejkach poprzedniego sezonu. Natomiast jej przewaga...
Uniwersytet Gdański świętuje 55-lecie. Podczas uroczystości uczelnia nadała tytuł doktora honoris causa UG...
W 2024 r., po raz pierwszy w historii, nie było ropy naftowej pochodzącej z Rosji w przerobie polskich...
Piłkarze Lechii Gdańsk podczas obozu w Zjednoczonych Emiratach Arabskich trenują na Tahnoun Bin Mohammed...
Tylko Lechia Gdańsk ogłosiła hitowe transfery. Trzecia drużyna po rundzie jesiennej w grupie drugiej...
Jakub Jarosz ogłosił zakończenie kariery sportowej. Trefl Gdańsk nie jest zaskoczony tą decyzją. Już...
Hokeiści Fudeko GAS Gdańsk w środę o 19.15 w Elblągu zagrają z Polonią Bytom w meczu I rundy play-off 1...
Na początku roku mieliśmy poznać najkorzystniejszy przebieg nowej drogi i trasy tramwajowej z Zaspy przez...
Przemysław Frankowski został wypożyczony z francuskiego Lens do tureckiego Galatasaray. Jeśli po...
Nie żyje Krzysztof Krzemiński, który jeszcze rok temu był burmistrzem Redy. Zmarł w wieku 70 lat. W...
Kto został nową wiceprezes w Enerdze? Rada nadzorcza Energi podjęła uchwałę o powołaniu od 4 lutego 2025 r....
Karol Czubak zwyciężył w 13. Plebiscycie Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w Trójmieście....
Tylko do północy w niedzielę, 26 stycznia można głosować w 13. Plebiscycie na Najlepszego Ligowca Roku 2024...
Niemal rok temu Krystian W., czyli tzw. łowca nastolatek z Sopotu, znany bardziej jako "Krystek", został...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
Budynek obok pętli tramwajowej przy ul. Świętokrzyskiej 23 znów zmieni swoje przeznaczenie. Dziś działa tam...
W poniedziałek, 13 stycznia, w samo południe ruszyło głosowanie na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w...