Fani serdecznie przyjęli Ewę Bem w Filharmonii...
Gdy Ewa Bem wychodzi na scenę, nie sposób pomylić jej głosu, charyzmy i muzycznej elegancji z nikim innym....
Znaleziono 15 artykułów
Gdy Ewa Bem wychodzi na scenę, nie sposób pomylić jej głosu, charyzmy i muzycznej elegancji z nikim innym....
W Trójmieście mamy coraz więcej okazji do tego, by uczestniczyć w koncertach gwiazd i legend muzycznych....
W piątek 21 lipca w CSW Łaźnia odbyło się jedno z najważniejszych wydarzeń tego roku, czyli oficjalne...
W Trójmieście każdego tygodnia odbywa się szereg interesujących wydarzeń kulturalnych. Wszak nie tylko...
Sopocki Teatr BOTO na mapie trójmiejskiej kultury funkcjonuje już od ponad 10 lat. To miejsce, łączące...
Sporo ciekawych koncertów, występy kabaretów i stand-upy, ciekawe imprezy filmowe oraz wydarzenia plenerowe...
Koronawirus nie odpuszcza i każdego dnia słychać o kolejnych przypadkach zakażeń. Imprezy i wydarzenia są...
Podczas gali z okazji Międzynarodowego Dnia Teatru prezydent Gdańska Aleksandra Dulkiewicz oraz marszałek...
Z początkiem wiosny Trójmiasto budzi się do życia. W nadchodzącym tygodniu otworzymy sezon na food trucki,...
Przeważnie pamięta się o niezapomnianych kreacjach, oklaskując aktorów po spektaklu. A przecież to, co...
Data 18 maja 1958 roku jest szczególna w historii naszego Teatru Muzycznego. Wtedy nowo utworzony Teatr...
Scenograf, reżyser, aktor, scenarzysta teatralny, malarz, grafik, a nawet solista operowy. Janusz Tartyłło,...
- W pewnym momencie musiałem wybrać: czy chcę być etatowym aktorem czy chcę też realizować się w swojej...
Nestor polskiej sceny, niedościgniony wzór pracowitości i profesjonalizmu. 19 i 20 września w Dworku...
Po zdecydowanie zbyt długim czasie muzycznej stagnacji, przerywanej jedynie pojedynczymi recitalami,...