Ligowiec Roku 2024. Lukas Kampa: Czuję się zaszczycony i...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
Znaleziono 112 artykułów
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
22 grudnia o godzinie 14.45 Trefl Gdańsk w ramach 18. serii gier Plus Ligi podejmie Bogdankę LUK Lublin....
W spotkaniu kończącym 16. kolejkę PlusLigi Trefl Gdańsk wygrał w Ergo Arena z Cuprum Stilon Gorzów 3:0...
Trefl Gdańsk na półmetku rozgrywek PlusLigi może zameldować się tuż pod strefą play-off, gdyż w przypadu...
W meczu 12. kolejki PlusLigi Trefl Gdańsk w Katowicach pokonał GKS 3:1 (26:24, 25:21, 21:25, 25:20)....
Trefl Gdańsk, w obecności blisko pięciu tysięcy kibiców w Ergo Arenie, wydał siatkarską wojnę Asseco...
11. kolejka PlusLigi wystartuje w czwartek, 7 listopada. Jednak mecz Trefl Gdańsk - Asseco Resovia...
W spotkaniu 8. kolejki PlusLigi Trefl Gdańsk w Jastrzębiu-Zdroju w konfrontacji z mistrzem Polski...
- Każdy punkt jest ważny. Sezon jest długi i takie punkty, jak te zdobyte w Lublinie czy Bełchatowie,...
W spotkaniu 7. kolejki PlusLigi Trefl Gdańsk przegrał w ERGO Arena z PSG Stalą Nysa 1:3 (25:22, 21:25,...
- Cyferki mogą się zgadzać, ale najważniejsze jest to, żeby drużyna punktowała. To jest priorytet, a...
Trefl Gdańsk przegrał na wyjeździe z faworyzowaną Bogdanką LUK Lublin 2:3 (25:23, 23:25, 19:25, 25:23,...
Czy Wilfredo Leon zadebiutuje w PlusLidze w meczu Bogdanka LUK Lublin - Trefl Gdańsk? W inauguracyjnej...
Trefl Gdańsk dokonał transferu przyjmującego z Holandii. 35-letni Gijs Jorna po testach medycznych i...
Trefl Gdańsk przegrał na wyjeździe z Asseco Resovią 1:3 (24:26, 25:21, 20:25, 15:25) w ostatnim meczu rundy...
Trefl Gdańsk nie zaskoczył przy obsadzie pozycji rozgrywających na sezon 2024/25. Nowy kontrakt otrzymał...
Trefl Gdańsk zostawia ostatnie miejsce na przyjęciu dla siatkarskiej gwiazdy. Szuka jej nawet w Japonii....
Trefl Gdańsk nie dokona hitowego transferu i nie pozyska Georga Grozera. Na ostatniej prostej zadecydowały...
Trefl Gdańsk przegrał na wyjeździe z KGHM Cuprum Lubin 2:3 (21:25, 25:20, 25:21, 21:25, 10:15) w ostatni...
- Otrzymałem zaufanie, w górę poszła też pewność siebie. Dzięki temu się rozwinąłem i mogłem pokazać...