Czy można ufać sondażom wyborczym? Ekspert tłumaczy, jak...
Wybory tuż-tuż, a sondaże polityczne codziennie pojawiają się w mediach i wpływają na debatę publiczną....
Znaleziono 567 artykułów
Wybory tuż-tuż, a sondaże polityczne codziennie pojawiają się w mediach i wpływają na debatę publiczną....
Polska znajduje się na trzecim miejscu pod względem krajów z największymi barierami do prowadzenia biznesu...
Ogólnopolskie badania IPSOS pokazują, że 58 proc. Polek i Polaków uważa osiągnięcie równości płci za ważne,...
Konieczność doinwestowania budownictwa społecznego, wprowadzenie do użytku zablokowanych pod inwestycję...
Czy jesteś w stanie wydać ponad 100 tysięcy złotych... na rower? Brzmi jak ekstrawagancja z innego świata,...
Nowy program profilaktyczny "Moje zdrowie" ma ruszyć już 1 maja 2025 r. i zastąpić dotychczasową akcję...
Wejście do wcześniej niedostępnych piwnic, znacznie większa powierzchnia wystawy i zupełnie nowa opowieść o...
Elastyczne godziny pracy, szeroki wachlarz szkoleń i biuro w biznesowym centrum Gdańska to tylko niektóre...
O Olafie z Gdańska, który cierpi na dystrofię mięśniową Duchenne'a, pisaliśmy, kiedy jego rodzice zakładali...
Na co zmarnowano publiczne pieniądze w Gdańsku w 2024 r.? Pięć inwestycji z Gdańska trafiło do nowej,...
Nowy gmach publiczny przy "Drodze do wolności" i głównym wejściu na teren dawnej stoczni chce wybudować...
Za nami kolejny, 33. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W tym roku razem z Orkiestrą grali...
Styczeń to czas nowych początków, postanowień noworocznych i refleksji nad zdrowiem i samopoczuciem. W tym...
- Leczyłam wiele lat osoby uzależnione i nie miałam wątpliwości, że przynajmniej część z nich może...
Przynajmniej 32,5 mln zł chce w przyszłym roku uzyskać Sopot ze sprzedaży dwóch miejskich działek. Tyle...
Program "Mój Elektryk 2.0" ma wesprzeć osoby prywatne i jednoosobowe działalności gospodarcze w zakupie...
Obecne zadłużenie alimentacyjne rzędu 16 mld zł osiągnęło wartość sporej spółki giełdowej, a liczba...
Lechia Gdańsk w maju wygrała rozgrywki I-ligowe z 6-punktową przewagą nad GKS Katowice i aż 12-punktową nad...
- Zgodnie z aktualnym harmonogramem rozpoczęcie pracy pierwszego bloku, pierwszej polskiej elektrowni...
Według najnowszych badań 20 mln Polaków to stali użytkownicy aplikacji mobilnych. Telefony nie służą nam...