Gastronomiczne podsumowanie 2020 roku w Trójmieście
Dobiegł końca rok, który był jednym z najtrudniejszych od dawna. Minione dwanaście miesięcy uderzyło w...
Znaleziono 20 artykułów
Dobiegł końca rok, który był jednym z najtrudniejszych od dawna. Minione dwanaście miesięcy uderzyło w...
Zupy, pizza, burgery, dania obiadowe i kanapki. To już kolejny dzień trwania akcji zapoczątkowanej przez...
Ostrygi kojarzone są z wykwintnym daniem, nie wszędzie są też dostępne i nie należą do najtańszych. Jedni...
Święto zakochanych zbliża się wielkimi krokami. Wszyscy ci, którzy obchodzą 14 lutego, mają w czym...
Spotkania biznesowe i smaczne jedzenie to połączenie przyjemnego z pożytecznym. Coraz chętniej ważne...
- Dlaczego menu dla dzieci nie może być zmienioną wersją menu dla dorosłych: mniejszą, tańszą, lżej...
Długie wieczory z przyjaciółmi, romantyczna kolacja we dwoje czy po prostu ochota na coś smacznego...
Setek ostryg prawie dwudziestu różnych rodzajów można spróbować podczas trwającego do czwartku festiwalu...
Kulinarny świat, podobnie jak wiele innych dziedzin, również ulega modom. Każdego roku pojawia się lista...
W piątkowy wieczór odbyła się aukcja charytatywna fundacji Między Niebem a Ziemią. W Olivia Sky Club...
Blisko trzydzieści restauracji z Trójmiasta weźmie udział w kolejnej edycji festiwalu Restaurant Week,...
Po raz czwarty trójmiejskie restauracje przygotują specjalne trzydaniowe menu w promocyjnej cenie w ramach...
Singapurska restauracja "Ce La Vi" uchodzi obecnie za najbardziej ekskluzywną na świecie. Za 18 potraw,...
To miejsca nie tylko na szybki posiłek w pracy, ale również rodzinny obiad czy wypad ze znajomymi....
To była prawdziwa kulinarna uczta, na której fetowało prawie 500 osób! Znani szefowie kuchni trójmiejskich...
W kolejnym odcinku cyklu Test Smaku odwiedzamy restaurację Lobster w Gdańsku. Ostatnio pisaliśmy o W...
W sierpniu gdańska restauracja Szafarnia 10 zakupiła nowe, 375-litrowe homarium. Z tej okazji...
Wieczór włoski, który miał miejsce w sobotę w restauracji Lobster, zapewnił gościom kulinarną podróż w...
Jest nazywany królem owoców morza. Delikatny i subtelny w smaku, ma spore grono miłośników. Co istotne, nie...
Trójmiejscy restauratorzy zaczynają dostrzegać, że ekologiczna żywność to jeden z najsilniejszych trendów...