Arka Gdynia - Wisła Płock. Kacper Skóra: Przezimować w...
- Graliśmy z drużyną z ekstraklasy jak równy z równym. Mam nadzieję, że to nas poniesie w następnych...
Znaleziono 61 artykułów
- Graliśmy z drużyną z ekstraklasy jak równy z równym. Mam nadzieję, że to nas poniesie w następnych...
- Byliśmy równorzędnym przeciwnikiem dla Piasta Gliwice i wydawało się, że jest szansa na awans. Bardzo...
Arka Gdynia po 120 minutach walki przegrała u siebie z Piastem Gliwice 1:3 (0:0, 1:1) i w 1/16 finału...
Arka Gdynia po raz czwarty i jak na razie ostatni awansowała do finału Pucharu Polski w 2021 roku po...
Rotacja w składzie oraz jak najszybsze zwycięstwo - takiej odpowiedź zamierza udzielić Arka Gdynia po...
Arka Gdynia pojechała do Odry Opole po piąte zwycięstwo z rzędu i czwarte kolejne bez straty gola w Betclic...
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Pucharu Polski już w I rundzie. Można mówić o sensacji, gdyż obecnie...
Lechia Gdańsk w I rundzie Pucharu Polski zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem, a zarazem wiceliderem...
Lechia Gdańsk zagra w 11. kolejce Fortuna 1. Ligi o dwa cele. Zmniejszenie strat przed ligową przerwą do...
Arka Gdynia zagra z Miedzią Legnica w niedzielę, 17 września o godzinie 18 w ramach 8. kolejki Fortuna 1....
Nowe oświadczenie wydał Mada Global, w którym dowodzi m.in. o legalności działania oraz pochodzenia...
Arka Gdynia już w pierwszej rundzie została wyeliminowana z rozgrywek Fortuna Puchar Polski w sezonie...
- W Lechii Gdańsk większość zawodników kończyła trening i wracała do rodzin. Ja byłem sam, nawet nie miałem...
Bałtyk Gdynia przegrał z II-ligową Olimpią Elbląg 0:3 (0:2) w meczu 1/32 finału Fortuna Pucharu Polski....
Bałtyk Gdynia podejmie Olimpię Elbląg w 1/32 finału Fortuna Pucharu Polski. Na szczeblu centralnym zagra po...
Flavio Paixao po strzeleniu setnego gola w ekstraklasie zdradził, że stoi przed ważnymi decyzjami...
Lechia Gdańsk w meczu z Wartą Poznań może zdobyć tysięcznego gola w historii swoich występów w...
Lechia Gdańsk przeprowadziła transfer last minute przed startem Ekstraklasa Games w FIFA22 i może się jej...