Niższe ligi. Czy na piłkarskich boiskach jest bezpiecznie? Gdzie na mecz w weekend?
- O dłuższego czasu w dwóch klubach w województwie pomorskim awantura często wisi na włosku - mówi nam...
Znaleziono 10 artykułów
- O dłuższego czasu w dwóch klubach w województwie pomorskim awantura często wisi na włosku - mówi nam...
- Chcemy być klubem prowadzonym przez młodzież, budowanym przez młodych ludzi z ambicjami, z marzeniami -...
Flavio Paixao jeszcze nigdy tak dobrze nie rozpoczął rundy w Lechii Gdańsk. - To mój ostatni sezon i musi...
Niestety, Iviego Lopeza nie dogonię. Jestem przeambitny i zawsze chcę być najlepszy. Mam nadzieję, że na...
- Cieszą bramki, ale przede wszystkim dobra gra i zwycięstwo drużyny. Po tych ostatnich niepowodzeniach...
Arka Gdynia rozpoczęła rozgrywki Fortuna Puchar Polski tak samo jak przed rokiem, czyli od wyjazdowego...
- Pozostałe cztery kroki, Musimy zrobić wszystko, aby były pewne, żeby się nie potknąć. Myślę, że dobrniemy...
Flavio Paixao dzięki hat-trickowi w derbach stał się bardziej znanym piłkarzem także w ojczyźnie, bo mecz...
Trójmiejscy piłkarze występujący w III lidze kończą w sobotę rozgrywki. Na własnych obiektach sezon...
Tomasz Preizner jeszcze niedawno uchodził za jeden z największych talentów Lechii. Jako 18-latek wyjechał...