Flavio Paixao wraca do gry. Najlepszy snajper Lechii...
Lechia Gdańsk zmierzy się z Legią Warszawa w piątek, 18 października o godzinie 20:30. Ostatni mecz tych...
Znaleziono 84 artykuły
Lechia Gdańsk zmierzy się z Legią Warszawa w piątek, 18 października o godzinie 20:30. Ostatni mecz tych...
- Od 1. do 90. minuty byliśmy wyzywani. Wszystkie możliwe obelgi szły w naszą stronę. To nie było tak, że...
Jak Szymon Marciniak sędziował 45. derby Trójmiasta? Zdania są podzielone. Można usłyszeć nawet skrajnie...
- Chciałem osiągnąć jeszcze jeden cel - tytuł mistrza Polski, a to był najgorszy rok dla klubu i dla mnie...
Lechia Gdańsk wyczerpała limit szczęścia. Po kiepskich meczach, w których udało się zdobyć punkty,...
Łukasz Zwoliński strzelił 40. gola w oficjalnych występach w Lechii Gdańsk. Drugi raz z rzędu była to...
- Jestem w Arce Gdynia już 33 lata. To nie tylko praca, ale styl życia. Nigdy nie byłem pracownikiem...
Daniel Paraschiv przez rumuńskie media łączony był z Lechią Gdańsk, ale obecnie jako faworyta do pozyskania...
- Nie jestem przyzwyczajony, żeby wchodzić z ławki. Moją ambicją jest grać w pierwszym składzie, więc mam...
- Praca trenera nie jest zawsze łatwa, dlatego też zarabiamy dobre pieniądze. Zbudowanie drużyny jest...
Lechia Gdańsk jest mniej zaangażowania w bieganie, niż na początku ligowego sezonu. Od inauguracji z Wisłą...
Flavio Paixao jeszcze nigdy tak dobrze nie rozpoczął rundy w Lechii Gdańsk. - To mój ostatni sezon i musi...
Michał Nalepa otrzymał tytuł Ligowca Maja 2022. Obrońca uzyskał najwyższą średnią not ze wszystkich...
Już miesiąc temu Tomasz Kaczmarek zauważył, że od prawie trzech lat Lechia Gdańsk praktycznie stoi w...
Lechia Gdańsk zimować będzie poza podium PKO BP Ekstraklasy. - Jesteśmy pod wieloma względami niegotowym...
Lechia Gdańsk wygrała pierwszy mecz przed własną publicznością pod wodzą nowego szkoleniowca. Jednak Tomasz...
Piotr Stokowiec uważa, że wynik meczu Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk 1:1 jest sprawiedliwy....
Michał Nalepa, Jan Biegański i Kristers Tobers to piłkarze Lechii Gdańsk, którzy najwięcej zyskali na...
Ranking piłkarzy, który jak zawsze na koniec rundy i sezonu tworzymy na podstawie ocen czytelników...
Dusan Kuciak znalazł się wśród nominowany do tytułu najlepszego bramkarza sezonu 2020/21 w ekstraklasie. W...