Menu degustacyjne. Dlaczego aż siedem dań?
Sztuka kulinarna już dawno przestała służyć tylko zaspokajaniu podstawowych potrzeb. Dla szefów kuchni...
Znaleziono 8 artykułów
Sztuka kulinarna już dawno przestała służyć tylko zaspokajaniu podstawowych potrzeb. Dla szefów kuchni...
Przed nami kolejna edycja wydarzenia Goût de France, która rozpocznie się 21 marca. Kucharze z całego...
W piątkowy wieczór w restauracji Przystanek Orłowo odbyła się kolacja "na cztery ręce", przygotowana przez...
Ponad 3300 restauracji ze 150 krajów 21 marca weźmie udział w czwartej edycji święta francuskiej kuchni,...
21 marca ponad 2 tys. restauracji z całego świata zaproponuje gościom francuskie menu w autorskim wydaniu....
Za kilka dni powitamy kalendarzową wiosnę, dlatego warto wyjść z domu i skorzystać z licznych atrakcji na...
Wielkie widowisko Abba The Show, premiery płytowe: Kaliber 44 i Marii Peszek, niezwykła, trójmiejska...
Marzec przynosi szeroką ofertę wydarzeń. W pierwszej połowie miesiąca w szczególności panie uczestniczyć...