Z Gdańska rozpoczyna się droga żużlowców do cyklu IMP....
We wtorek, 15 kwietnia, na gdańskim torze odbędą się eliminacje Indywidualnych Mistrzostw Polski. W stawce...
Znaleziono 91 artykułów
We wtorek, 15 kwietnia, na gdańskim torze odbędą się eliminacje Indywidualnych Mistrzostw Polski. W stawce...
Przed nami kolejny długi weekend listopadowy, jak go spędzić z dziećmi? W najbliższych dniach w Trójmieście...
Wrzesień rozgościł się już na dobre, więc nie ma odwrotu - żegnamy lato i witamy w tym tygodniu jesień....
Co ciekawego dzieje się w Trójmieście w najbliższym tygodniu? Fani sportu na pewno nie będą zawiedzeni, bo...
Energa Wybrzeże Gdańsk do meczu z H.Skrzydlewską Orłem Łódź podejdzie w innym składzie personalnym. Miejsce...
Energa Wybrzeże Gdańsk odkryła karty przed ważnym meczem z H.Skrzydlewska Orłem Łódź. Gdańszczanie do...
Energa Wybrzeże Gdańsk tylko raz od czasu powrotu na zaplecze PGE Ekstraligi w 2016 roku musiała czekać na...
- Osobiście uważałem, że spotkanie nie powinno się odbyć (...). Jestem bardzo sfrustrowany - przekazał...
Rok 2024 będzie obfitować w duże imprezy sportowe, które w Trójmieście zgromadzą miłośników aktywności...
Żużlowe Grand Prix na Polsat Plus Arenie Gdańsk to nie fikcja, a przedmiot rozmów operatora stadionu ze...
Jesień w kalendarzu już jest, ale nie ma jeszcze odzwierciedlenia w pogodzie. Warto więc skorzystać ze...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk w dwumeczu ćwierćfinałowym z Enea Falubazem Zielona Góra pojedzie bez Nicolaia...
Choć Zdunek Wybrzeże Gdańsk pojedzie w ćwierćfinale play-off z Eneą Falubazem Zielona Góra, to o awansie...
Michael Jepsen Jensen przed sezonem kreowany był na lidera Zdunek Wybrzeża Gdańsk. Duńczyk jest jednak...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk w czwartek, 1 czerwca o godz. 18 odjedzie w zaległy wyjazdowy mecz z Abramczyk...
Kibice Zdunek Wybrzeża Gdańsk po meczu w Poznaniu nie pozostawili suchej nitki na osobie Eryka Jóźwiaka....
Zdunek Wybrzeże Gdańsk ma przed sobą bardzo ważny, wyjazdowy mecz z ebebe PSŻ Poznań. Kibice, a także...
Aktywny weekend w Trójmieście będzie bogaty w imprezy dla aktywnych. Do wyboru będą m.in. wędrówki, biegi,...
Sopocka Gala Sportu wróciła po pandemicznej przerwie. W Sali Koncertowej PFK nagrodzono najlepszych w...
- Zbudowaliśmy bardzo ciekawy i wyrównany skład. Bardzo istotna jest atmosfera. Jeśli będziemy potrafili ją...