Wybrzeże Gdańsk stawia na żużlowców z Danii
Duńczycy są najliczniej reprezentowaną nacją, jeśli chodzi o zawodników zagranicznych jeżdżących w barwach...
Znaleziono 223 artykuły
Duńczycy są najliczniej reprezentowaną nacją, jeśli chodzi o zawodników zagranicznych jeżdżących w barwach...
- Na razie muszę nieco ochłonąć i się uspokoić, zwłaszcza po całym hejcie, który się na mnie wylał. Jestem...
Rasmus Jensen nie pojedzie w cyklu indywidualnych mistrzostw świata 2023. W Grand Prix Challenge w Glasgow...
Cudu nie było. Stelmet Falubaz Zielona Góra wygrał z H.Skrzydlewską Orłem Łódź 52:38, a to oznacza, że...
- Dopiero buduję swoje nazwisko w Polsce, ale Greg Hancock czy Jason Doyle pokazują, że w tym sporcie...
Drużyna pod nazwą Orunia czyli Adrian Cyfer i Mikkel Bech wygrali parowy memoriał Zbigniewa Podleckiego w...
Trzecie miejsce zajął zespół Zdunek Wybrzeża w mistrzostwach par Nice 1. Ligi Żużlowej. W Gnieźnie Krystian...
Czternastu byłych i obecnych żużlowców Wybrzeża Gdańsk pojedzie 1 maja w Memoriale Zbigniewa Podleckiego....
Polski Związek Motorowy ogłosił konkurs na przyznanie "dzikiej karty" do startu w Nice 1. Lidze Żużlowej w...
- Jeszcze nie podjęliśmy decyzji, czy będziemy wnosić do sądu o zadośćuczynienie za straty finansowe i...
Mikkel Bech jest w coraz wyższej formie. W niedzielę żużlowiec Zdunek Wybrzeża pokazał, że nie zamierza...
Na środę i czwartek zaplanowano kolejne sesje treningowe na stadionie żużlowym przy ul. Długie Ogrody....
Żużlowcy Zdunek Wybrzeża podali skład na niedzielny mecz barażowy o PGE Ekstraligę w Toruniu. Trener...
W poniedziałek o godz. 19 na gdańskim torze żużlowym odbędą się PGE Indywidualne Międzynarodowe Mistrzostwa...
Krystian Pieszczek wystartuje z "dziką kartą" w PGE Indywidualnych Międzynarodowych Mistrzostwach...
Oskar Fajfer nie pojedzie w najbliższym meczu ligowym z Euro Finannce Polonią Piła, który w sobotę o...
W niedzielę o godzinie 14 Marcin Turowski będzie miał okazje zmierzyć się z klubem, z którego odszedł, by...
Podpisanie umowy z Troyem Batchelorem wzbudziło w kibicach żużlowców Wybrzeża mieszane uczucia. 29-letni...
Sopocki festiwal jazzowy jest jednym z najstarszych w Polsce i chociaż ma kameralny charakter, w programie...
Anders Thomsen już w pierwszym starcie zakończył udział w finałowej rundzie cyklu indywidualnych mistrzostw...