Nowe lokale: Toskania, Jakubiak i krewetki
Wśród nowych lokali, które odwiedziliśmy w tym tygodniu, znajdziecie grill bar ze specjałami, autorską...
Znaleziono 7 artykułów
Wśród nowych lokali, które odwiedziliśmy w tym tygodniu, znajdziecie grill bar ze specjałami, autorską...
Ostatni tydzień przed Świętami to czas bożonarodzeniowych koncertów, spotkań i kiermaszów. W nadchodzącym...
Czwarta edycja Żółtego Przewodnika Gault&Millau właśnie została opublikowana. Wyróżniono w nim 580...
Więcej restauracji, drożej, ale za to z gratisami - tak zapowiada się kolejna edycja festiwalu kulinarnego...
Trzecia polska edycja Żółtego Przewodnika Gault&Millau właśnie trafiła do sprzedaży. Wyróżniono w nim 460...
Festiwal Restaurant Week to okazja, aby w wybranych trójmiejskich restauracjach spróbować...
Odwiedziliśmy restauracje i bary, które niedawno otwarto w Gdyni i Sopocie. Za tydzień opiszemy nowe lokale...