Arka Gdynia wzmocniła ofensywę. Tornike Gaprindaszwili po...
Arka Gdynia wzmocniła jeszcze ofensywę. Dawid Szwarga zdecydował się na rewolucyjną zmianę. Tornike...
Znaleziono 212 artykułów
Arka Gdynia wzmocniła jeszcze ofensywę. Dawid Szwarga zdecydował się na rewolucyjną zmianę. Tornike...
- Myślę, że sędziowanie było na dobrym poziomie. Na pewno nie szukałbym tego, że mecz zakończył się...
Arka Gdynia otrzymała pieniądze od KV Kortrijk. Na konto klubu wpłynęło około 700 tysięcy euro. Tym samym...
Arka Gdynia pokonała Lokomotiw Płowdiw 2:0 (2:0) na otwarcie sparingów w Turcji. Gole 13. drużynie...
Arka Gdynia przed bieżącym sezonem straciła piłkarzy, którzy byli wyceniani na ponad milion euro, ale...
Arka Gdynia zimą ma być jeszcze wzmocniona. Dyrektor sportowy - Veljko Nikitović i nowy trener - Dawid...
Arka Gdynia kontynuuje pożegnania. Mecz ze Stalą Rzeszów będzie ostatnim w roli pierwszego trenera przy ul....
- Miałem kilka dobrych sytuacji na strzelenie bramki, ale czasem zabrakło mi szczęścia. Mam nadzieję, że to...
Interwencji chirurgicznej wymagały obrażenia, jakie odniósł obywatel Ukrainy po tym, jak pobił go obywatel...
Arka Gdynia sprzedała jednego ze swoich najlepszych piłkarzy do Anglii i zagwarantowała sobie udział w...
Ukraińcy, Białorusini czy Gruzini będą mogli wstąpić do polskiej policji? W kuluarach Komendy Głównej...
Najwięcej kolizji w Gdańsku, Gdyni i Sopocie popełniają Polacy. I nie powinno to nikogo dziwić, ponieważ to...
Ogniwo Sopot pokonało u siebie drużynę Edach Budowlanych Lubin 38:24 (21:10) w 14. kolejce ekstraligi...
W 14. kolejce ekstralidze rugby zagrają tylko dwa trójmiejskie zespoły. W sobotę, 13 kwietnia, o godz. 12,...
Arka Gdynia zainauguruję rundę wiosenną w ekstralidze rugby od domowego meczu z niepokonaną w tym sezonie...
Arka Gdynia w meczu z Odrą Opole musi zastąpić kimś pauzującego za kartki Olafa Kobackiego. Naturalnym...
Pijana Polka, nietrzeźwa Ukrainka, Gruzin bez prawa jazdy, Rosjanin na haju - wielonarodowe grono kierowców...
Przyleciał do Polski samolotem, ale podczas kontroli uciekł z gdańskiego lotniska. Zatrzymanie zbiega...
Arka Gdynia na mecz z Polonią Waarszawa wyszła w najmocniejszym składzie. Trener Wojciech Łobodziński...
- Pierwsza połowa była w naszym wykonaniu prawie idealna. Zdecydowane, pewne i zasłużone zwycięstwo z...