Najważniejsi z sektora półprzewodników w Trójmieście....
Najważniejsze wydarzenie konferencyjne w Europie związane z przemysłem półprzewodnikowym - Industry...
Znaleziono 12 artykułów
Najważniejsze wydarzenie konferencyjne w Europie związane z przemysłem półprzewodnikowym - Industry...
Kolejna firma z sektora półprzewodników inwestuje na Pomorzu. Firma MEP Solutions, będąca ważnym ogniwem...
We wrześniu 2024 r. dyrektor generalny Intela Pat Gelsinger ma przedstawić zarządowi firmy plany dotyczące...
Intel planuje osiągnąć 10 mld dolarów oszczędności w 2025 r. kosztem redukcji liczby pracowników o ok. 15...
Intel chce nadal silnie rozwijać się w Gdańsku. Obecnie zatrudnionych jest tu ok. 4 tys. pracowników, a w...
Zakończyła się budowa nowego centrum badawczo-rozwojowego Intela w Gdańsku. Do budynku IGK6 zaczną się...
Nie samą pracą człowiek żyje. Nawet pochłonięty zmienianiem technologicznego świata inżynier musi kiedyś...
Invest in Pomerania jako pierwsza organizacja w Polsce przystąpiła do SEMI - zrzeszającego ponad 2,5 tys....
Technologiczny gigant, Intel ogłosił pierwszą fazę planów inwestycji w Europie. Rywalizację o lokalizację...
Sektor nowoczesnych usług biznesowych w Trójmieście urósł w ciągu ostatniego roku o 3,8 tys. miejsc pracy,...
Spośród 11 firm, które otrzymały odznaczenie Najlepszego Pracodawcy, dwie mają siedziby w Trójmieście:...
W połowie kwietnia kilka firm z sektora BPO/SSC organizuje na gdańskim uniwersytecie konferencję pod hasłem...