Po jakim czasie przychodzi mandat z fotoradaru? Mandat z...
Fotoradary to urządzenia fotografujące pojazdy, które przekraczają prędkość na danym odcinku drogi. Mandat...
Znaleziono 41 artykułów
Fotoradary to urządzenia fotografujące pojazdy, które przekraczają prędkość na danym odcinku drogi. Mandat...
- Cały czas będę powtarzał, że to się wzięło z tego jak pracowaliśmy zimą. Dzięki temu każdy z nas lepiej...
Sprzedaż samochodu wiąże się z kilkoma formalnościami, których musi dopełnić były właściciel pojazdu. Po...
Przepisy drogowe w ciągu ostatnich dwóch lat zmieniały się kilka razy. Jeszcze niedawno punkty karne ważne...
Tej klasy rywala nie było przy ul. Olimpijskiej od marca 2022 roku, gdy Arka Gdynia mierzyła się o...
Bałtyk Gdynia, Gedania 1922 Gdańsk i Jaguar Gdańsk w środę, 19 kwietnia zagrają w 1/8 finału pomorskiego...
Punkty karne przyznawane są za łamanie przepisów ruchu drogowego. Na konto kierowcy trafia określona liczba...
Po 17 września 2022 r. stracić prawo jazdy można zdecydowanie szybciej niż przed wejściem w życie...
Policja udostępniła nagranie z zatrzymania komendanta miejskiego policji w Gdyni, który jechał buspasem pod...
Komendant miejski policji w Gdyni został zatrzymany przez patrol drogówki na kontrbuspasie na ul....
Szybciej zapadający zmrok, szaruga i coraz trudniejsze warunki na drogach - kierowcy powoli muszą witać się...
17 września 2022 r. to kolejny bardzo ważny dzień dla kierowców. W życie wejdą zmienione, bardziej...
CSIO 5* Sopot Horse Show 2022, czyli zawody jeździeckie w skokach przez przeszkody rozgrywane w ramach...
"Panie władzo, ja się po dziecko spieszę!", "No jechałem szybko, ale mam lekarza", "A, bo ten przede mną...
Od 5 grudnia 2020 roku kierowcy z krajowym prawem jazdy, poruszając się na terytorium Polski, nie muszą...
- Inną presję na arbitrze robi koszulka Legii Warszawa, a inną Arki Gdynia. I to jest przykre. Gdy my...
Wiosenny Tułacz to rajd na orientację po drogach i bezdrożach Pomorza. 33. edycja odbyła się w Swarożynie...
Bractwo Przygody Almanak, zajmujące się organizacją lokalnych, weekendowych Gier Parkowych na Orientację...
Ostatnio rzadko trafia się miesiąc bez choćby jednego paraliżu ruchu tramwajowego na Hallera . Zerwania...
Jeśli myślicie, że policjanci w nieoznakowanym radiowozie muszą stosować jakieś wymyślne techniki...