Lucjan Brudzyński kandydatem na komisarza Sopotu
45-letni prawnik Lucjan Brudzyński ma zostać komisarzem Sopotu - informuje Gazeta Wyborcza. Miasto nie ma...
Znaleziono 28 artykułów
45-letni prawnik Lucjan Brudzyński ma zostać komisarzem Sopotu - informuje Gazeta Wyborcza. Miasto nie ma...
- Chciałbym podziękować wszystkim kibicom, że wspierali nas w dobrych i złych chwilach. Arka Gdynia...
Reprezentacja V Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Żeromskiego w Gdańsku zwyciężyła w Pomorskim Turnieju...
Eryk Jóźwiak został menedżerem Zdunek Wybrzeże Gdańsk. Były mechanik m.in. Nickiego Pedersena, Krystiana...
- Wydaje mi się, że wszystko miałem podane na tacy. We Włoszech zaznałem trochę życia nocnego. Zachłysnąłem...
Posiada doświadczenie w motywowaniu zespołów do kreatywności i odważnego wprowadzania wyjątkowych...
Na co dzień wspiera firmy w zakresie customer experience management i doradza, jak zarządzać relacjami z...
Miał zostać chemikiem, ale ukończył projektowanie systemów produkcyjnych na Wydziale Zarządzania i Ekonomii...
Kawiarnia CieKawa, bistro Dalba i hotel So Stay - co je ze sobą łączy? Wszystkie prowadzone są na zasadzie...
Dlaczego plan kariery zawodowej nie zawsze się sprawdza i czemu sukcesy zawodowe wpływają na nasz stosunek...
Nawyk cieszenia się małymi rzeczami i akceptacja własnej niedoskonałości są dla niego równie ważne, co...
Ekspert w dziedzinie budownictwa, nieruchomości, finansów oraz miłośnik... sportów siłowych. O tym, że...
Rozmawia z twórcami witraży i introligatorami, otwierają się przed nim rymarze i zegarmistrze, tajniki...
Pracował fizycznie i umysłowo, co - jak twierdzi - przydaje mu się do dzisiaj. Przez lata związany z...
Twierdzi, że praca jest jego pasją i o wiele łatwiej realizować cele, jeśli robi się to, co się lubi. O...
"Menadżerki" uczył się w praktyce, jednak nauka i stały rozwój zawodowy są dla niego równie ważne. O tym,...
W kolejnym odcinku cyklu rozmów z menadżerami "Jak zostać menadżerem?" rozmawiamy o odwadze, zaufaniu i...
O tym, jak ważni są najbliżsi współpracownicy i upór, determinacja, a na koniec szczęście i umiejętność...
Bycie menadżerem to często marzenie i oczekiwanie osób wkraczających na rynek pracy. Jednak nie zostaje się...
Michał Jesionowski. Dla starych znajomych "Jesion", dla obecnych fanów i współpracowników "Łysy" lub...