Piłkarze Bałtyku Gdynia wznowili treningi. 17 drużyn w...
31 piłkarzy, w tym liczna grupa juniorów, stawiło się na pierwszym treningu Bałtyku Gdynia. W sobotę o...
Znaleziono 20 artykułów
31 piłkarzy, w tym liczna grupa juniorów, stawiło się na pierwszym treningu Bałtyku Gdynia. W sobotę o...
- To jest taki zespół jaki chciałem, oczywiście na miarę naszych możliwości finansowych. III liga będzie...
Piłkarze Bałyku Gdynia pokonali Huragan Morąg 5:1 (3:0) w ostatnim letnim sparingu. Biało-niebiescy...
Marcin Matysiak w styczniu zerwał więzadło krzyżowe w kolanie. Mało tego, po operacji bramkarz Bałtyku...
Piłkarze Bałtyku Gdynia pokonali w sparingu GOSRiT Luzino 6:0 (1:0). - Wróciliśmy do ustawienia z czterema...
Piłkarze Bałtyku Gdynia pokonali w sparingu GKS Przodkowo 1:0 (0:0) po bramce Adama Dudy. W doliczonym...
- Ciężko będzie zastąpić Mateusza Kuzimskiego i Juliusza Letniowskiego. Z drugiej strony pokazali kolegom,...
Bałtyk Gdynia bezbramkowo zremisował wyjazdowy sparing z IV-ligową Concordią Elbląg. - Mamy jeszcze ciężkie...
Bałtyk Gdynia przegrał w Gniewinie z dziewiątym klubem izraelskiej ekstraklasy Hapoelem Ra'ananna 0:1...
- Nie wróciłem do Bałtyku po to, aby grać w środku tabeli. Wychowałem się na obiektach tego klubu. Zanim...
Bałtyk Gdynia zremisował na wyjeździe w pierwszym letnim sparingu z IV-ligową Wdą Lipusz 4:4....
31 piłkarzy pojawiło się na pierwszym treningu Bałtyku Gdynia. Wśród nich był m.in. obrońca Daniel Górski z...
Ponad 200 kolarzy z kilku miast rywalizowało w pierwszej tegorocznej edycji zawodów cyklu Gdański Tour...
W niedzielę, 19 października 2014 r. mija 30. rocznica śmierci Błogosławionego Ks. Jerzego Popiełuszki. Dla...
We wtorek hokeiści Stoczniowca będą próbować podtrzymać zwycięską passę w PLH w Krynicy. Jednak Tadeusz...
Ponad 30 fotografów dwa lata temu uwieczniło gdańskie miejsca, domy, zaułki i detale architektoniczne,...
Zespół PKP Cargo CM Gdynia po pięciu miesiącach zaciętych bojów na parkiecie hali III LO w Sopocie sięgnął...
Sensacyjny przebieg miały miejsce zaległe mecze 14. i 15. kolejki spotkań Sopockiej Ligi Halowej...
Prawdziwy popis umiejętności strzeleckich dali w ostatnią sobotę mistrzowie Sopotu. Oldboys w meczach 20. i...
Spotkania drugiej rundy Sopockiej Ligi Halowej do udanych bez wątpienia mogą zaliczyć piłkarze Oldbojów,...