Trefl Gdańsk z trzecim z rzędu złotem mistrzostw Polski...
Złoty hat-trick Trefla Gdańsk. Młodzicy gdańskiego klubu po raz trzeci z rzędu sięgnęli po mistrzostwo...
Znaleziono 594 artykuły
Złoty hat-trick Trefla Gdańsk. Młodzicy gdańskiego klubu po raz trzeci z rzędu sięgnęli po mistrzostwo...
Rezerwy Arki Gdynia zapewniły sobie awans do IV ligi. Podopieczni Łukasza Kowalskiego zdominowali rozgrywki...
Bez niespodzianki zakończyło się sobotnie spotkanie PlusLigi, w którym Projekt Warszawa bez większych...
Rok 2025 jest wyjątkowy dla trójmiejskiej edukacji - to czas, kiedy kilka prestiżowych szkół średnich...
Po raz 17. rozegrano w Trójmieście noworoczny mecz rugby. Na stadionie Ogniwa Sopot zaprezentowało się...
Wszystkie już trójmiejskie drużyny w ekstralidze rugby mają sponsora w nazwie. Energa Ogniwo Sopot...
Żeglarze trójmiejskich klubów zdominowali rozgrywane w Pucku mistrzostw Polski w klasach olimpijskich i...
Wiele emocji i kontrowersji wzbudził fragment ceremonii otwarcia igrzysk olimpijskich w Paryżu z udziałem...
Po 20 latach pełnienia funkcji dyrektora Nadbałtyckiego Centrum Kultury Lawrence Ugwu odchodzi ze...
Efektownie postanowił świętować swoje 15-lecie Teatr w Oknie, najmniejsza placówka teatralna w Trójmieście....
Energa Wybrzeże Gdańsk pozostanie w Orlen Superlidze. Piłkarze ręczni utrzymanie w elicie zapewnili sobie w...
Aż 73 gole padły w sześciu weekendowych meczach trójmiejskich drużyn hokeja na lodzie. FuelUp OHT Gdańsk...
Rugby Europe Championship wraca do Gdyni. 4 lutego o godzinie 18:15 na Narodowym Stadionie Rugby Polska...
Łącznie 30 goli w weekend obejrzeli kibice w Hali Olivia. Doszło do dwóch pogromów. Hokeiści FuelUp OHT...
Lechia Gdańsk wyrusza w środę, 27 września na pucharowo-ligowy dwumecz do Krakowa i Niecieczy pociągiem. W...
- Mam dopiero 42 lata i na podsumowania przyjdzie czas. To czego doświadczyłem przez te 12 lat w Ogniwie,...
Karol Czyż został Ligowcem Czerwca. Tytuł jest nagrodą zarówno za srebro z Ogniwem Sopot, jak przede...
Kristers Tobers po zakończonym sezonie wyróżnia się nie tylko na boisku, ale i poza nim. Zaledwie w ciągu...
Trójmiejscy rugbiści tradycyjnie przywitali nowy rok na stadionie Ogniwa Sopot. W noworocznym meczu padł...
Na Stadionie Miejskim im. Edwarda Hodury w Sopocie odsłonięty został nowy mural z rugbistą Ogniwa Sopot....