Marsz przeciwko imigracji przejdzie w piątek przez Gdańsk
"Marsz Polaków przeciwko imigracji" organizuje w piątek, 9 maja, w Gdańsku, Młodzież Wszechpolska wraz z...
Znaleziono 197 artykułów
"Marsz Polaków przeciwko imigracji" organizuje w piątek, 9 maja, w Gdańsku, Młodzież Wszechpolska wraz z...
Gdański Festiwal Muzyczny, ORGANy PLUS+, powrót króla walca Andre Rieu, fragmenty z tetralogii "Pierścień...
W prezbiterium zabytkowej Bazyliki Mniejszej św. Mikołaja otwarto papieskie umbraculum, symbolizując sede...
W środę 16 kwietnia o godzinie 20:30 PGE Wybrzeże Gdańsk rozpocznie walkę o półfinał Orlen Superligi. W...
Dziś mija 20 lat od śmierci św. Jana Pawła II, jednego z najważniejszych papieży w historii Kościoła...
Solidarni z Ukrainą. Pod takim hasłem w Gdańsku od piątku, 21 lutego, do środy, 26 lutego, będzie się...
Tomasz Grzegorczyk po zwycięstwie nad ŁKS Łódź 2:0 otrzymał na pożegnanie od piłkarzy Arki Gdynia ligową...
Na rogu ul. Spacerowej i Opackiej w Oliwe stoi budynek, który codziennie jest mijany przez tysiące...
Doping zorganizowany dla drużyn niższych klas rozgrywkowych w piłce nożnej jest dalej rzadkością....
- Jestem piłkarzem i sprawy na stanowiskach kierowniczych nie są w kręgu moich zainteresowań i nie...
Zjednoczone uczelnie Trójmiasta wkraczają w nowy rok akademicki 2024/25. W sobotę ulicami Gdańska przeszła...
Arka Gdynia pokonała Kotwice Kołobrzeg 5:0, ale to nic nie zmienia w formalnej sytuacji Tomasza...
Rozmawiamy z Januszem Tomczakiem, współwłaścicielem firmy Dom & House W 2024 r., drugi raz z rzędu,...
Arka Gdynia na popołudniowym treningu poinformowała drużynę o zmianie na stanowisku pierwszego trenera....
W piątek Arka Gdynia zaprezentowała skład na sezon 2024/25. Nie zabrakło w nim Przemysława Stolca, choć...
Na Ulicy Długiej o godz. 19 zrobiło się gwarnie za sprawą parady. Pojawiły się postacie z legend, a także z...
- Dla mnie nie było żadnego problemu, aby bez emocji stanąć i powiedzieć, co myślę. Mam nadzieję, że Arka...
Gdański Uniwersytet Medyczny wybierze nowego rektora za niespełna tydzień. Będzie to istotna zmiana, bo...
New Model Army to zespół, który bardzo trudno skategoryzować. Ktoś kiedyś wcisnął ich do nowofalowej...
Dziś miejsce to jest znane jako siedziba Muzeum Sopotu. Willa postała ponad 100 lat temu jako rezydencja...