Arka Gdynia. Oni teraz będą wykonywać rzuty karne. Omran...
Arka Gdynia ma wytypowanych strzelców rzutów karnych. Do tej pory na zamianę wykonywać je mieli Omran...
Znaleziono 293 artykuły
Arka Gdynia ma wytypowanych strzelców rzutów karnych. Do tej pory na zamianę wykonywać je mieli Omran...
Arka Gdynia ma dar kreowania na inaugurację sezonu Fortuna 1. Liga nieoczywistych bohaterów. w 2020 roku...
Arka Gdynia zagra na wyjeździe z GKS 1962 Jastrzębie na zakończenie 11. kolejki Fortuna 1. Liga. Początek...
"Arka Gdynia miewała słabsze okna transferowe. Po tym widzę sporo pozytywów. W klubie nie było drzemki, a...
Arka Gdynia ponownie związała się z piłkarzem Legii Warszawa. Maciej Rosołek został wypożyczony do końca...
Hubert Adamczyk ma za sobą wymarzony początek sezonu. Strzelił trzy gole i zaliczył trzy asysty w sześciu...
Arka Gdynia w sezonie 2021/22 ma ustaloną kolejność wykonawców rzutów karnych. Okazuje się, że Hubert...
Arka Gdynia wydała komunikat w sprawie podpalenia samochodu Jarosława Kołakowskiego, ojca większościowego...
23 maja Arka Gdynia zremisowała z Widzewem Łódź. Od tego meczu żółto-niebiescy na stadionie przy ul....
Arka Gdynia zmierzy się z Widzewem Łódź, więc dla Karola Czubaka i Juliusza Letniowskiego będzie to...
Arka Gdynia potrzebuje zdobyć 25 punktów, aby objąć 1. miejsce w tabeli wszech czasów drużyn, które...
Arka Gdynia w letnim oknie transferowym pozyskała już 10 piłkarza. Olaf Kobacki został wypożyczony z...
Arka Gdynia robi porządki w ofensywie. Na debiut czeka Karol Czubak, a ponadto do zespołu właśnie dołączył...
Arka Gdynia zagra z Chrobrym Głogów w 2. kolejce Fortuna I Ligi w sobotę, 7 sierpnia o godzinie 20:30. -...
- Mam zespół, z którym można iść na wojnę - zapewnia trener Dariusz Marzec. Jednak Arka Gdynia wciąż szuka...
Arka Gdynia podjęła wysiłki, aby wzmocnić ofensywę. Jeszcze w tym tygodniu wypożyczeni mogą zostać dwaj...
Arka Gdynia zaangażowała kolejnego piłkarza z Hiszpanii. Antonio Segura Gonzalez podpisał kontrakt do 30...
Arka Gdynia zaprezentowała 25 piłkarzy, którzy tworzą pierwszą drużynę na sezon 2021/22. W składzie został...
Arka Gdynia zaprasza na prezentację drużyny na sezon 2021/22. Impreza odbędzie się 24 lipca, w sobotę o...
- Miałem ofertę ze słowackiej ekstraklasy, ale zdecydowałem się na Arkę Gdynia. Najważniejszy jest wspólny...