Ogniwo Sopot rzuci się w pościg za liderem. Orkan...
Ogniwo Sopot ma apetyt na zaatakowanie pozycji lidera w rundzie wiosennej. Szczególnie rozbudziła go...
Znaleziono 29 artykułów
Ogniwo Sopot ma apetyt na zaatakowanie pozycji lidera w rundzie wiosennej. Szczególnie rozbudziła go...
Arka Gdynia zainauguruję rundę wiosenną w ekstralidze rugby od domowego meczu z niepokonaną w tym sezonie...
- Mojej ukochanej Lechii Gdańsk nigdy nie opuściłem jako zawodnik i zamierzam tutaj grać od początku do...
To będzie weekend z rugby z najwyższej półki. Zacznie się w sobotę, o godz. 16, gdy na NSR, Arka Gdynia...
Arka Gdynia wygrała u siebie z Lechią Gdańsk 31:21 (14:21) w 2. kolejce ekstraligi rugby. Derby Trójmiasta...
Niezwykle atrakcyjnie dla trójmiejskich sympatyków rugby zapowiada się 2. kolejka ekstraligi. Na Narodowym...
Ekstraliga Rugby startuje z nowym sezonem. Jako pierwsi na boisko wybiegną rugbiści Arki Gdynia, którzy z...
Ogniwo Sopot chce odzyskać tytuł mistrza Polski rugbistów, który stracili przed rokiem. W tym powalczą o...
Wydarzeniem numer jeden 14. kolejki ekstraligi rugby w Trójmieście są derby Ogniwo Sopot - Lechia Gdańsk....
Arka Gdynia przegrała na wyjeździe z zespołem Edach Budowlani Lublin 7:40 (0:21) w 11. kolejce Ekstraligi...
Reprezentacja Polski będzie kontynuować przygodę w Rugby Europe Championship w Gdyni. 5 marca o godzinie 20...
Od mocnego uderzenia rozpoczyna się październik w trójmiejskim rugby. Na inaugurację miesiąca będzie można...
Bardzo cenne zwycięstwa odnieśli trójmiejscy rugbiści w 16. kolejce ekstraligi. Ogniwo Sopot po wygranej u...
To są intensywne dni w rugby. Reprezentacje Polski siódemek z powodzeniem grały w Hiszpanii, a weterani...
Ogniwo Sopot pokonało Lechię Gdańsk 38:23 (24:9) w trójmiejskich derbach rugbistów rozgrywanych na...
Wszystkie trójmiejskie zespoły rugby w 15. kolejce zagrają w niedzielę, 15 maja. Tydzień po tygodniu mamy...
W zaległych meczach rundy jesiennej zwyciężyły dwa zespoły rugbistów z Trójmiasta. Ogniwo Sopot pokonało u...
W sobotę, 5 marca, o godz. 16, rozpoczną się pierwsze trójmiejskie derby rugbistów w 2022 roku. Na...
Początek marca przyniósł wiosenną pogodę i obfituje również w mnóstwo ciekawych wydarzeń. W dniach od 3 do...
Ogniwo Sopot - Master Pharm Budowlani Łódź, ten mecz w niedzielę, 4 lipca wyłoni mistrza Polski w rugby...