Arka Gdynia - Bruk-Bet Termalica Nieciecza. Wszystko o...
Jeśli Arka Gdynia pokona Bruk-Bet Termalikę Nieciecza to na trzy kolejki przed zakończeniem rozgrywek...
Znaleziono 75 artykułów
Jeśli Arka Gdynia pokona Bruk-Bet Termalikę Nieciecza to na trzy kolejki przed zakończeniem rozgrywek...
- Naszym celem był awans do kolejnej rundy i ten cel finalnie osiągnęliśmy. Jesteśmy szczęśliwi, bo dalej...
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Puchar Polski 2024/25 to jedyne rozgrywki, w których w tym sezonie może dojść do derbów pomiędzy...
Arka Gdynia została ukarana przez Komisję Dyscyplinarną PZPN za mecz z Lechem Poznań z 7 grudnia ubiegłego...
Arka Gdynia zdecydowała się na samolot do Krakowa, aby piłkarze zachowali więcej sił na mecz z Bruk-Betem...
Arka Gdynia została ukarana przez Komisję Dyscyplinarną PZPN za mecz 16. kolejki Fortuna 1. Ligi z Lechią...
W tym tygodniu czekają nas aż dwa derbowe pojedynki w Trójmieście. Rozpoczęliśmy odliczanie do starcia...
Bukmacherzy typują, że większe szanse na zwycięstwo w derbach Trójmiasta, ma Arka Gdynia. Za ich zwycięstwo...
Sprzedaż biletów na mecz Arka Gdynia - Lechia Gdańsk wystartuje w piątek, 17 listopada, o godz. 12. Drogą...
Arka Gdynia zagra na wyjeździe z Zagłębiem Sosnowiec na zakończenie 15. kolejki Fortuna 1. Ligi. Przed...
Arka Gdynia wylosowała atrakcyjnego rywala. W 1/8 finału Pucharu Polski zmierzy się z Lechem Poznań. Mecz...
Arka Gdynia pokonała na wyjeździe II-ligową Polonię Bytom 3:1 (1:0, 1:1), a awans do 1/8 finału Fortuna...
Ponad 10 lat kibice Polonii Bytom i Arki Gdynia czekali na ponowny mecz przyjaźni między tymi klubami. W...
Arka Gdynia wylosowała II-ligową Polonię Bytom w 1/16 finału Fortuna Pucharu Polski. Mecz rozegra na...
Arka Gdynia zagra z Miedzią Legnica, a Lechia Gdańsk zmierzy się z Wisłą Kraków w 1. rundzie Fortuna...
"Puchar Polski wróci do nas też" - śpiewają kibice Arki Gdynia na każdym meczu. Te marzenia trzeba odłożyć...
Arka Gdynia już w pierwszej rundzie została wyeliminowana z rozgrywek Fortuna Puchar Polski w sezonie...
- W Lechii Gdańsk większość zawodników kończyła trening i wracała do rodzin. Ja byłem sam, nawet nie miałem...