Ogniwo Sopot bliżej finału ekstraligi rugby. Juvenia...
Ogniwo Sopot pokonało u siebie Juvenię Kraków 24:8 (17:5) w meczu 16. kolejki ekstraligi rugby. To...
Znaleziono 59 artykułów
Ogniwo Sopot pokonało u siebie Juvenię Kraków 24:8 (17:5) w meczu 16. kolejki ekstraligi rugby. To...
W 14. kolejce ekstralidze rugby zagrają tylko dwa trójmiejskie zespoły. W sobotę, 13 kwietnia, o godz. 12,...
Ogniwo Sopot przegrało na wyjeździe z Orlenem Orkan Sochaczew 21:34 (13:12) w hicie 13. kolejki ekstraligi...
Ogniwo Sopot ma apetyt na zaatakowanie pozycji lidera w rundzie wiosennej. Szczególnie rozbudziła go...
- Mojej ukochanej Lechii Gdańsk nigdy nie opuściłem jako zawodnik i zamierzam tutaj grać od początku do...
Lechia Gdańsk przegrała na wyjeździe z Juvenią Kraków 27:36 (13:17) w meczu otwierającym rundę wiosenną w...
Lechia Gdańsk przegrała z Orkanem Sochaczew 20:24 (3:17) w meczu 7. kolejki ekstraligi rugby. Po nieudanej...
Arka Gdynia wygrała u siebie z Lechią Gdańsk 31:21 (14:21) w 2. kolejce ekstraligi rugby. Derby Trójmiasta...
Lechia Gdańsk na inaugurację ekstraligi w sezonie 2023/24 przegrała u siebie z Juvenią Kraków 14:35 (0:21)....
Rugbiści Arki Gdynia przegrali na wyjeździe z Edach Budowlanymi Lublin 21:28 (21:17) w meczu otwierającym...
Ekstraliga Rugby startuje z nowym sezonem. Jako pierwsi na boisko wybiegną rugbiści Arki Gdynia, którzy z...
Lechia Gdańsk przegrała u siebie z zespołem Budo 2011 Aleksandrów Łódzki 33:50 (7:22) w 18. kolejce...
W ostatni weekend maja czeka nas ostatnia kolejka rundy zasadniczej w Ekstralidze Rugby. W sobotę, 27 maja,...
Arka Gdynia przegrała na wyjeździe z Juvenią Kraków 19:60 (12:36) w meczu 14. kolejki ekstraligi rugby....
Arka Gdynia przegrała na wyjeździe z zespołem Edach Budowlani Lublin 7:40 (0:21) w 11. kolejce Ekstraligi...
Rugbiści Ogniwa Sopot, którzy są reprezentantami Polski, grają tydzień po tygodniu od 3 lutego. I koniec...
Arka Gdynia pokonała na wyjeździe zespół Awenta Pogoń Siedlce 25:17 (7:10) na zakończenie 6. kolejki...
W 2. kolejce ekstraligi rugby czeka nas tylko jedno spotkanie w Trójmieście. W sobotę, 27 sierpnia, o godz....
To może być wielki weekend dla trójmiejskiego rugby. W sobotę, o godz. 20, na stadionie przy al....
Bardzo cenne zwycięstwa odnieśli trójmiejscy rugbiści w 16. kolejce ekstraligi. Ogniwo Sopot po wygranej u...