Lechia Gdańsk - Korona Kielce 3:2. Po golu w 90. minucie... LIVE!
Lechia Gdańsk pokonała u siebie Koronę Kielce 3:2 (2:0). Zwycięskiego gola w 90. minucie meczu strzelił...
Znaleziono 23 artykuły
Lechia Gdańsk pokonała u siebie Koronę Kielce 3:2 (2:0). Zwycięskiego gola w 90. minucie meczu strzelił...
Lechia Gdańsk zagra o czwarte zwycięstwo z rzędu na Polsat Plus Arenie Gdańsk, które może okazać się na...
Gdyby PKO BP Ekstraklasa rozpoczęła się 1 grudnia 2024 roku, to Lechia Gdańsk plasowałaby się na 7....
Maj rozkręca się na dobre, coraz bardziej zachęcając do wyjścia z budynków i zamkniętych pomieszczeń w...
Lechia Gdańsk konsekwentnie realizuje strategię, którą zarysowaliśmy już 12 kwietnia, gdy była jeszcze...
- Nie ma co się oszukiwać. Jesteśmy w sytuacji trudnej, nawet bardzo trudnej, lecz nie jest jeszcze ona bez...
Lechia Gdańsk jest najgorszym zespołem w PKO BP Ekstraklasie, jeśli chodzi o zdobycze przed własną...
- Chcę podziękować zawodnikom, ale w pierwszej linii - naszym wspaniałym kibicom. To co oni robią dla nas,...
Lechia Gdańsk zremisowała na wyjeździe z Koroną Kielce 0:0 w 15. kolejce PKO BP Ekstraklasy. To dopiero...
Lechia Gdańsk stoi przed niebezpieczeństwem wyrównania serii ośmiu meczów bez zwycięstwa, którą po raz...
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Lechia Gdańsk otrzymała licencję na występy w ekstraklasie w kolejnym sezonie, ale z nadzorem finansowym....
Lechia Gdańsk dwa ostatnie mecze z Rakowem Częstochowa przegrała po 0:3. Mimo to przed wyprawą do zapewne...
Lechia Gdańsk przegrała na wyjeździe z Koroną Kielce 0:1 (0:1) w meczu 21. kolejki PKO BP Ekstraklasy....
- W tym momencie nie jest ważny mój kontrakt, a najważniejsza jest Lechia Gdańsk - mówi Mario Maloca, który...
Lechia Gdańsk przegrała u siebie z Koroną Kielce 0:1 (0:1). O wyniku zdecydował samobójczy gol Michała...
Lechia Gdańsk jako ostatnia drużyna PKO BP Ekstraklasy zaprezentuje się w tym sezonie przed własną...
Arka Gdynia podpisała nowe kontrakty z młodzieżowcami. Kornel Przyborowski otrzymał angaż do 30 czerwca...
Flavio Paixao po strzeleniu setnego gola w ekstraklasie zdradził, że stoi przed ważnymi decyzjami...