Cracovia - Lechia Gdańsk. Skończyć z wyjazdową serią. Ile...
Lechia Gdańsk konsekwentnie realizuje strategię, którą zarysowaliśmy już 12 kwietnia, gdy była jeszcze...
Znaleziono 45 artykułów
Lechia Gdańsk konsekwentnie realizuje strategię, którą zarysowaliśmy już 12 kwietnia, gdy była jeszcze...
Lechia Gdańsk próbuje się dźwignąć po dwóch porażkach. Okazja ku temu wydaje się być znakomita, gdyż stawi...
- Nie ma co się oszukiwać. Jesteśmy w sytuacji trudnej, nawet bardzo trudnej, lecz nie jest jeszcze ona bez...
Lechia Gdańsk jest najgorszym zespołem w PKO BP Ekstraklasie, jeśli chodzi o zdobycze przed własną...
- Chcę podziękować zawodnikom, ale w pierwszej linii - naszym wspaniałym kibicom. To co oni robią dla nas,...
Lechia Gdańsk zremisowała na wyjeździe z Koroną Kielce 0:0 w 15. kolejce PKO BP Ekstraklasy. To dopiero...
Lechia Gdańsk stoi przed niebezpieczeństwem wyrównania serii ośmiu meczów bez zwycięstwa, którą po raz...
Arka Gdynia po raz czwarty i jak na razie ostatni awansowała do finału Pucharu Polski w 2021 roku po...
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Pucharu Polski już w I rundzie. Można mówić o sensacji, gdyż obecnie...
Lechia Gdańsk w I rundzie Pucharu Polski zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem, a zarazem wiceliderem...
Arka Gdynia - Motor Lublin, niedziela, 2 czerwca godzina 18, Stadion Miejski przy ul. Olimpijskiej na...
Lechia Gdańsk otrzymała licencję na występy w ekstraklasie w kolejnym sezonie, ale z nadzorem finansowym....
Lechia Gdańsk dwa ostatnie mecze z Rakowem Częstochowa przegrała po 0:3. Mimo to przed wyprawą do zapewne...
Lechia Gdańsk przegrała na wyjeździe z Koroną Kielce 0:1 (0:1) w meczu 21. kolejki PKO BP Ekstraklasy....
- W tym momencie nie jest ważny mój kontrakt, a najważniejsza jest Lechia Gdańsk - mówi Mario Maloca, który...
Lechia Gdańsk zagra na wyjeździe z II-ligową Radunią Stężyca o awans do 1/8 finału Fortuna Pucharu Polski....
Arka Gdynia już w pierwszej rundzie została wyeliminowana z rozgrywek Fortuna Puchar Polski w sezonie...
- W Lechii Gdańsk większość zawodników kończyła trening i wracała do rodzin. Ja byłem sam, nawet nie miałem...