Stal Stalowa Wola - Arka Gdynia 2:2, karne 2:3. Paweł... LIVE!
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
Znaleziono 35 artykułów
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Pucharu Polski już w I rundzie. Można mówić o sensacji, gdyż obecnie...
Lechia Gdańsk w I rundzie Pucharu Polski zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem, a zarazem wiceliderem...
Puchar Polski 2024/25 to jedyne rozgrywki, w których w tym sezonie może dojść do derbów pomiędzy...
Rozpoczynamy drugi tydzień sierpnia. Trójmiasto nie zwalnia tempa i nadal oferuje mnóstwo imprez i...
Arka Gdynia straciła nie tylko awans do ekstraklasy, ale również w rundzie wiosennej obsunęła się w...
Arka Gdynia zakończyła passę 10 meczów bez porażki w Fortuna 1. Lidze, ale ta na stadionie przy ul....
Michał Borecki w latach 2013-16 grał w drużynach Lazio Rzym. Z jego znajomości języka włoskiego korzysta...
- Jeśli jedna porażka miałaby nas załamywać, to byłoby niefajne. Widzę w szatni chęć regeneracji, rewanżu....
- Był to dobry mecz w większości na boisku rywala i jestem z tego zadowolony - podsumował Szymon Grabowski,...
Lechia Gdańsk pokonała na wyjeździe Znicz Pruszków 2:0 (1:0) w 21. kolejce Fortuna 1. Ligi. Zwycięstwo...
- Analizując tamtą rundę i chcąc dalej iść w progresie, to nie możemy się zastanawiać, czy gramy u siebie,...
Arka Gdynia w wyjazdowym meczu w GKS Katowice zamierza zdobyć tytuł mistrza półmetka Fortuna 1. Ligi, o ile...
Lechia Gdańsk zagra z Wisłą Kraków w piątek, 10 listopada o godzinie 20:30 w odświętnej scenerii. Piłkarzy...
Lechia Gdańsk pojechała po dwa zwycięstwa. W czwartek, 28 września o godzinie 21 zmierzy się z Wisła w...
Arka Gdynia pokonała na wyjeździe Miedź Legnica 2:0 (2:0) i awansowała do 1/16 finału Fortuna Pucharu...
Arka Gdynia po przegranej z Chrobrym w Głogowie 0:1 w 9. kolejce Fortuna 1. Ligi nie wracała do domu. Już...
- Byłem zaskoczony. W piątek podpisałem kontrakt, wziąłem udział w dwóch treningach i od razu mecz. Myślę,...
Lechia Gdańsk wygrała na Polsat Plus Arenie ze Zniczem Pruszków 1:0 (1:0) w 4. kolejce Fortuna 1. Ligi i...