Arka Gdynia - Wisła Kraków. Kibice e-maile piszą. Klub...
Arka Gdynia, jeśli pokona Wisłę Kraków, zostanie liderem Betclic 1. Ligi. Początek gry na stadionie przy...
Znaleziono 24 artykuły
Arka Gdynia, jeśli pokona Wisłę Kraków, zostanie liderem Betclic 1. Ligi. Początek gry na stadionie przy...
Arka Gdynia już 28 lutego może zostać liderem Betclic 1. Ligi co najmniej na trzy dni. - Nie ma to żadnego...
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Pucharu Polski już w I rundzie. Można mówić o sensacji, gdyż obecnie...
Lechia Gdańsk w I rundzie Pucharu Polski zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem, a zarazem wiceliderem...
Arka Gdynia zakończyła passę 10 meczów bez porażki w Fortuna 1. Lidze, ale ta na stadionie przy ul....
Michał Borecki w latach 2013-16 grał w drużynach Lazio Rzym. Z jego znajomości języka włoskiego korzysta...
- Jeśli jedna porażka miałaby nas załamywać, to byłoby niefajne. Widzę w szatni chęć regeneracji, rewanżu....
- Był to dobry mecz w większości na boisku rywala i jestem z tego zadowolony - podsumował Szymon Grabowski,...
Lechia Gdańsk pokonała na wyjeździe Znicz Pruszków 2:0 (1:0) w 21. kolejce Fortuna 1. Ligi. Zwycięstwo...
- Analizując tamtą rundę i chcąc dalej iść w progresie, to nie możemy się zastanawiać, czy gramy u siebie,...
Arka Gdynia na koniec rundy jesiennej chce przynajmniej mieć kontakt z czołówką Fortuna 1. Lidze, ale po...
- Byłem zaskoczony. W piątek podpisałem kontrakt, wziąłem udział w dwóch treningach i od razu mecz. Myślę,...
Lechia Gdańsk wygrała na Polsat Plus Arenie ze Zniczem Pruszków 1:0 (1:0) w 4. kolejce Fortuna 1. Ligi i...
18 maja 2008 roku Maciej Rogalski dał Lechii Gdańsk zwycięstwo 1:0 nad Zniczem Pruszków, którego wówczas...
Lechia Gdańsk wyciąga wnioski z inauguracji, kiedy dla wszystkich chętnych nie wystarczyło biletów. Impreza...
Lechia Gdańsk pokonała na wyjeździe II-ligową Olimpię Grudziądz 1:0 (0:0) i awansowała do 1/8 finału...
Lechia Gdańsk zmierzy się na wyjeździe z II-ligową Olimpią Grudziądz w meczu o awans do 1/8 finału Pucharu...
Arka Gdynia pokonała u siebie Koronę Kielce 2:0 (1:0) i awansowała do 1/8 finału Fortuna Puchar Polski....